Binnenklimaat onderzoek

Persbericht geplaatst door stefanvdmeer op 19-06-2013

Garandeer een comfortabel werk klimaat. Een goede en comfortabele werkomgeving is mede bepalend voor de arbeidsproductiviteit binnen een onderneming. Als u aandacht besteed aan een goed binnenklimaat op de werkplek zal dit voor een werknemer het comfort optimaliseren. Resultaat: betere prestaties, een goede werksfeer en minder ziekteverzuim.

Sick Building Syndroom

Soms kunnen onduidelijke klachten (Sick Building syndroom) de aanleiding zijn om een uitgebreid binnenklimaat onderzoek te starten. Klachten als hoofdpijn, droge ogen, vermoeidheid en sufheid, tot zelfs concentratieproblemen en slijmvlies irritaties zijn voor Delta-P een duidelijke indicatie dat er iets niet goed zit.

Van advies naar oplossing

Met onze brede expertise en jarenlange ervaring starten we een onderzoek waarin alle facetten van het binnenklimaat uitgebreid bekeken worden. Zo wordt er gemeten op tocht en luchtcirculatie, ventilatie, luchtvochtigheid, CO2 waarden, etc. Met de inzet van onze high-tech meetapparatuur, gecombineerd met dataloggers (voor tijdsperiode metingen) leggen de hoog gekwalificeerde technici van Delta-P altijd een goed en oplossend advies neer.

Een comfortabele werkplek is uw uiteindelijke winst!

Wilt u meer weten over werk comfort, binnenklimaat onderzoek of andere klimaattechnologie? Kijk dan op: http://www.delta-p.nl.

Voor de redactie:

Delta-P is specialist in binnenklimaat onderzoek.