Binnenkort in het Louvre!

Persbericht geplaatst door stefanvdmeer op 22-03-2014

Gaat u een van de komende maanden naar Parijs? Mis dan niet het Louvre: op 17 en 18 mei is mijn werk te zien onder het glazen dak in de Carrousel du Louvre. U mag zelfs meebeslissen over welke stukken daar worden geëxposeerd: kies uit de meer dan 150 werken op mijn website en mail mij welk kunstwerk niet mag ontbreken!

Roderick Lloyd

En dan ploft 'ie zomaar in de mailbox: een proef van het artikel over mijn werk in het ArtTour International Magazine. Met ruim twee miljoen lezers een van de meest vooraanstaande uitgaven in de wereldwijde kunstsector. Drie pagina's lang geeft de redactie mij in het aprilnummer ruimte voor mijn werk. ArtTour verschijnt niet alleen in druk, ook online is het zeer actief: met bijna vierduizend abonnees zijn op het YouTube-kanaal al meer dan een half miljoen art-video's gepresenteerd. Het artikel vertelt meer over de vele vormen waarin ik mijn kunst verpak, zoals glas en epoxy. Maar ook de inmiddels befaamde salontafel komt natuurlijk uitgebreid aan bod.

Geen miljonair? Toch maar 'ns kijken op Tefaf 2014!

U hoeft echt geen miljonair te zijn om te kunnen smullen van de jaarlijkse Tefaf-kunstbeurs in Maastricht. Alleen al rondlopen, kijken, genieten en praten met andere kunstliefhebbers is een rijkdom op zichzelf. De Tefaf is nog geopend tot en met zondag 23 maart.

Tafels op Designbeurs in Antwerpen

Kunst is meer dan een beeltenis in een lijst aan de wand. Al sinds ik met deze unieke kunstvorm begon, heb ik mijn horizon verbreed: art glas-plateaus en zelfs prachtige salontafels waarin mijn kunstwerken zijn 'verpakt', inclusief tafelpoten in de vorm van initialen. Binnenkort is een serie tafels te bewonderen op deze designbeurs in Antwerpen.

Vanaf april speciaal voordeel voor tien liefhebbers!

Dit is nog eens een mooie actie: vanaf april selecteer ik één kunstwerk dat door maximaal tien mensen kan worden aangekocht. We gaan beginnen met My Dear Desert Friend (http://www.rodericklloyd.com/my-dear-desert-friend/). Gemaakt in India, met daarin de zinderende sfeer van de woestijn en de wervelende kleding van een Indiase vrouw. Dit kunstwerk kan binnenkort bij u kleur geven aan uw interieur of in uw kantoor. Meedoen aan deze actie? Mail of bel 06 27 00 11 11 om uw voordeel te halen!

Marketing 2.0: kunst in uw kantoor

Opvallen in uw kantoor met boeiende kunst is het nieuwe marketing. Steeds meer organisaties willen hun cliënten verrassen met hun volle smaak in kantoorinrichting. Daar hoort vanzelfsprekend kunst bij. Wij kunnen helpen bij het maken van uw keuze, bijvoorbeeld de Smiling Cranes (http://www.rodericklloyd.com/smiling-cranes-made-in-paris-of-the-louvre-building/), desnoods in combinatie met het beeldmerk van uw onderneming. Mail of bel 06 27 00 11 11 voor inspiratie.

Nude art - de kunst zit in onszelf

Een paar jaar geleden ontdekte ik dat nude art meer is dan alleen het fotograferen van pure naaktheid. Het bewerken van naaktfoto's tot een kunstwerk geeft een nieuwe dimensie aan het beeld én aan de persoon. Want de kunst zit in onszelf en in de manier waarop we ons willen laten zien. Wilt u zelf ook ervaren hoe het is om op deze manier kunst te maken? Mail of bel 06 27 00 11 11 voor een kennismaking.