Bliksem boek presentatie

Persbericht geplaatst door agerzgroen op 02-12-2020

Nieuw auteur E.T. Yarrow overhandigde haar eerste boek getiteld ‘Onbewust doelwit’ aan de heer Baer Oehlen, leraar Nederlands aan de Deutsche Internationale Schule Den Haag. Het boek is bestemd voor hun bibliotheek (bovenbouw). Auteur Yarrow is welkom in de toekomst in de klas vragen van leerlingen over haar boek te beantwoorden.
Vanwege corona was er geen uitgebreide boek lancering, maar een aangepast bliksembezoek dat plaatsvond op de stoep voor de school in de ochtend van 2 december 2020.

De hoofdpersoon in deze detective is een Nederlandse jongeman, hij bezoekt een IT congres in Koblenz (Duitsland) en komt daar terecht in levensgevaarlijke situaties. De recherche ziet hem als hoofdverdachte en congresdeelnemers doen hun best hem te uit de weg te gaan. Om de dader en het motief te vinden moet de recherche terug naar een cold-case uit de vorige eeuw.

Het boek is geschreven in een tijd dat drukbezochte congressen een normaal gegeven was. Helaas is de tijd dat men gewoon aan een congres kon deelnemen ver weg. Ondertussen zitten de event organisatoren niet stil en passen zich aan.
In onderstaand artikel lees je over HYBRIDE EVENTS die met de tijd meegaan. Een klein aantal kan toch in persoon aan congressen deelnemen. Andere liefhebbers volgen het geheel thuis vanachter een corona veilig scherm (https://www.evenementorganiseren.nl/artikel/de-wereld-van-events-na-corona-voorbeelden-van-events-in-de-15-meter-maatschappij-1314.html#).

deel deze pagina: