Bluetooth audio receiver, als streaming device?

Persbericht geplaatst door Bluetoothaudioreceiver op 18-06-2015
Bluetooth audio adapter kopen
Bluetooth audio receiver, is dit de toekomst voor streamen of wordt de voorkeur toch gegeven aan de wifi audio receivers?
Het zoekvolume liegt er niet om, nog steeds wordt er meer gezocht op bluetooth audio receiver dan wifi audio receiver.
Is dit terecht en zo ja, waarom is bluetooth nog steeds groeiend in zoekvolume? Bluetoothaudioreceiver.nl zocht het uit.

Om te beginnen is bluetooth natuurlijk welom bekend, maar voor het streamen van muziek is er een gebrekkige kennis bij veel mensen. Het voordeel van bluetooth is dat er direct een simpele connectie kan worden gemaakt. Je zet bluetooth aan op je telefoon, je sluit het apparaat aan het klaar zijn we. Een nadeel is het bereik sommige hebben een bereik van slechts enkele meters. Maar de nieuwe versies hebben een bereik van 10 meter en verder, dit lijkt dus ook te zijn opgelost.
Spotify en andere streamingdiensten kunnen zeer eenvoudig worden afgespeeld. Dit is natuurlijk een erg groot pluspunt

Een wifi audio receiver is natuurlijk ook een prachtig apparaat en hier zijn geen nadelen aan qua bereik. Wel heeft het 1 heel groot nadeel en dat is dat je dus geen spotify geen streamen! Momenteel zijn er miljoenen gebruikers die spotify gebruiken als hun muziek streaming dienst. Hier heb je met een wifi audio receiver niets aan gezien er geen mogelijkheid is om spotify te streamen via wifi. Dit kan alleen via bluetooth.

Ja, dit is bij veel mensen al duidelijk en dit is terug te vinden in de zoekvolumes. Bluetooth audio adapter wint het nog steeds van de wifi audio receiver. Hiermee valt dus duidelijk de conclusie te trekken, dan we een winnaar hebben.
Onze volgende artikel zal gaan over het aansluiten van de bluetooth audio receiver in de auto..

deel deze pagina: