Boek “Typisch Nederland” door Sander Poppe Landscape Photography

Persbericht geplaatst door cspoppe op 23-01-2013
Boek “Typisch Nederland” door Sander Poppe Landscape Photography

Het Nederlandse landschap raakt steeds voller. Steden breiden uit en het oudhollandse landschap verdwijnt op sommige locaties. Zeker in de randstad is het soms zoeken naar mooie plekken waar de hand van de mens niet in wordt terug gezien. Ondanks dit alles is er nog genoeg moois te bewonderen.

Sander Poppe laat door dit boek zien dat er nog vele mooie locaties zijn. Dit boek bestaat dan ook uit diverse mooie landschapsfoto’s. De meeste foto’s zijn gemaakt in de provincies Zuid-Holland en Zeeland. Andere provincies die aanbod komen zijn: Noord-Brabant, Gelderland, Noord-Holland en Flevoland.

Bij iedere foto hoort een verhaal. Dit verhaal kan iets zijn over de locatie. Denk hier bijvoorbeeld aan de geschiedenis of hoe de omgeving eruit ziet en onderhouden wordt. Bij andere foto’s staat een gebeurtenis die Sander Poppe daar heeft meegemaakt. De verhalen lezen makkelijk weg en hebben niet per definitie een link met fotografie.

Naast de prachtige verhalen vindt u bij iedere foto de technische specificaties van de foto. Hier vindt u onder andere de camera-instellingen die gebruikt zoals diafragma en sluitertijd. Daarnaast wordt er gemeld welke filters Sander Poppe gebruikt heeft, met een kleine uitleg waarom. Bent u jaloers op de mooie landschapsfoto’s die landschapsfotografen maken? En vraagt u af hoe zij deze foto’s maken? En wilt u het ook kunnen fotograferen? Dan is dit boek een echte aanrader voor u!

Het boek is te bestellen bij Sander Poppe Landscape Photography voor € 17,50 incl. de BTW. Meer informatie kunt u vinden op http://www.sanderpoppe.com/bestelpagina-boek-typisch-nederland/

Voor de redactie:

Over Sander Poppe

Sander Poppe is een landschapsfotograaf wonend in de Alblasserwaard. Sander heeft het fotograferen zichzelf aangeleerd en is dus autodidact. Sinds 2012 is hij professioneel landschapsfotograaf en fotografeert hij voor diverse stichtingen en instanties.

Sander Poppe geeft diverse workshops landschapsfotografie per jaar. De workshops voor beginners en gevorderden vinden meestal plaats bij Kinderdijk en op de Donk. Twee echte Hollandse locaties om eens gefotografeerd te hebben. Daarnaast geeft Sander Poppe diverse lezingen per jaar. Wilt u meer weten over deze workshops of over de lezingen? Neem dan een kijkje op de website.

Naast de “ standaard” landschappen te fotograferen is Sander Poppe ook gespecialiseerd in het fotograferen van panorama’s. Deze panorama’s kunnen in opdracht gemaakt worden. Het bijzondere hieraan is dat een afgedrukte panorama al gemaakt kan worden op 3 meter of groter.

Heeft u al een gedacht aan een mooie landschapsfoto op canvas? Ook dit kan Sander Poppe Landscape Photography voor u verzorgen. De canvasdoeken worden gemaakt van een zeer hoge kwaliteit en misstaat niet in een vergaderruimte of huiskamer. Meer informatie kunt u vinden op www.sanderpoppe.com