Boek uw camping in Zuid Frankrijk online voor een geweldige gezinsvakantie.

Persbericht geplaatst door danweetjehetwel op 09-08-2011
Boek uw camping in Zuid Frankrijk online voor een geweldige gezinsvakantie.

Cap d’Agde is bij uitstek de juiste bestemming voor uw gezinsvakantie in Zuid Frankrijk. Reserveer uw appartement, hotel kamer of camping in Frankrijk eenvoudig en snel online. Bezoek Cap d’Agde en haar omgeving door middel van onze handige vakantie apps voor uw smartphone.

Reserveer uw prachtige vakantie in Cap d’Agde online

U kunt uw prachtige gezinsvakantie in Frankrijk aan de mediterraanse kust online reserveren. De online vakantie reserveringsmodule van Cap d’Agde maakt het mogelijk om een lijst van beschikbare accommodaties samen te stellen voor de gekozen periode, zoals 2 sterren hotels in Frankrijk of vakantiehuizen in Zuid Frankrijk. Voor gezinnen met 2 kinderen die van hun vrijheid willen genieten, kunt u vakantie appartementen of vakantievilla’s huren. Indien vakantie in de open lucht uw voorkeur geniet, kunt u voor uw kampeervakantie in Frankrijk een plaats op een camping in Zuid Frankrijk reserveren.

Cap d’Agde is een onvergetelijk vakantieoord aan de Mediterraanse kust. Hier kunnen families deelnemen aan diverse strandactiviteiten. Daarnaast verwelkomt het ook bezoekers die interesse hebben in de historie van Cap d’Agde of de enorme diversiteit van de natuur, zoals de Mont Saint-Loup en het nationaal natuurreservaat Le Bagnas.

Een mobiele website voor vakantieoord Cap d’Agde

In de zomer van 2011 heeft Cap d’Agde een website speciaal voor smartphones gelanceerd. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van onze vakantie apps.

Hiermee is de voorbereiding van uw familievakantie in Frankrijk aan de Mediterraanse kust kinderlijk eenvoudig. Bezitters van mobiele telefoons wordt gevraagd om hun voorkeuren in hun persoonlijk profiel in te vullen. De service is eenvoudig in te stellen en gebruikers zullen aangepaste en relevante zoekresultaten via onze module op hun mobiel ontvangen. Hierdoor is het zeer eenvoudig om het aanbod familie activiteiten te bekijken voor uw vakantie in Zuid Frankrijk.

Het is heerlijk om gedurende uw vakantie in Cap d’Agde, zonder internetverbinding met een computer, toch in de gelegenheid te zijn om uw tijdsbesteding aan te passen aan het huidige weer, uw wensen of de actuele activiteiten agenda!

Cap d’Agde is een welbekend kustgebied, maar naast bezoekjes aan het strand zijn er ook voldoende faciliteiten voor andere activiteiten, zoals rondleidingen in het Agatois museum en Ephebian museum, bezoekjes aan boerderijen, tennis, etc.

Ook als het weer slecht is, hoeft u zich geen zorgen te maken. De “Great, it’s raining!” sectie is de ideale oplossing om een geweldig familie uitstapje te organiseren, ongeacht het weer, met bezoekjes en culturele activiteiten.

Frankrijk biedt vele locaties die geschikt zijn voor Geocaching. De mobiele website van Cap d’Agde is ook geschikt om de Mediteraanse kust, met behulp van Geocaching, te ontdekken. Dit is in principe een schattenjacht die u kunt voltooien met behulp van uw mobiele telefoon. Deelnemers bezoeken 4 locaties door middel van GPS. Elke locatie bevat een aanwijzing die u naar de vijfde locatie leidt. Hier ligt de schat verborgen! Geocaching jachten zijn leuke activiteiten die u kunt verspreiden over meerdere dagen, u kunt ze in uw eigen tempo voltooien. Er zijn 2 geocaching routes in Cap d’Agde: deelnemers van route 1 bezoeken de mooie natuurlijke gebieden van de regio, terwijl deelnemers van de 2e route diverse historische locaties bezoeken.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van danweetjehetwel: