bol.com kiest voor DigiAccept

Persbericht geplaatst door Influx PR op 23-01-2012
bol.com kiest voor DigiAccept

Amersfoort, 23 januari 2012 -- Bij bol.com is het bestellen van boeken, cd’s, dvd’s, speelgoed, games, elektronica en computers een fluitje van een cent. Maar de bekende webwinkel maakt het haar klanten graag nóg makkelijker. Vanaf vandaag kunnen zij - naast de acceptgiro, creditcard en iDEAL - ook betalen met DigiAccept. Dit slimme en snelle digitale betaalmiddel is ontwikkeld door AddComm, specialist in geïntegreerde oplossingen voor multichannel communicatie.

DigiAccept is dé digitale acceptgiro per e-mail, waarmee klanten makkelijk en snel hun rekeningen kunnen betalen. Op de digitale acceptgiro staan alle gegevens al ingevuld. Betalen is een kwestie van een paar muisklikken in iDEAL. Op deze manier staat het verschuldigde bedrag bovendien veel sneller op de rekening dan via de papieren variant. Voordeel voor koper én verkoper dus.

Papier én digitaal

Vanaf vandaag werkt DigiAccept voor de klanten van bol.com na het aanklikken van de betaalmethode ‘acceptgiro’. De papieren acceptgiro wordt toegevoegd aan de bestelling, de digitale versie is geïntegreerd in de verzendbevestiging per e-mail. Binnenkort staat de DigiAccept ook als standaard betaalmethode in het keuzemenu van het bestelproces.

Altijd veilig betalen

DigiAccept is een vinding van AddComm, specialist in geïntegreerde oplossingen voor multichannel communicatie. AddComm combineert op een inventieve en veilige manier traditionele print met direct mail, maar ook met digitale kanalen als e-mail, sms, webpresentment en online archiving.

Voor de redactie:

Over AdComm
AddComm is specialist in geïntegreerde oplossingen voor multichannel communicatie: via traditionele print en direct mail, maar ook via digitale kanalen als e-mail, sms, Digitale Nota, DigiAccept, webpresentment en online archiving.

Met DigiAccept, de digitale acceptgiro per e-mail, is afrekenen makkelijker dan ooit. Verzenders profiteren van de snelheid waarmee hun facturen betaald worden. Ontvangers ronden betalingen vanuit hun mailbox met slechts enkele muisklikken af.
Meer informatie: www.addcomm.nlen www.digiaccept.nl.

Noot voor de redactie
Voor meer informatie kunt u bellen metChris van der Veen, bij AddComm Group ; 033 - 454 9000 of
Influx PR, Jakob Brons, tel: 055 - 366 30 34, e-mail: AdComm@influx-pr.com

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: