Botenbeurs Utrecht voor gebruikte boten-watersportartikelen

Persbericht geplaatst door botenbeursutrecht op 21-02-2011
Botenbeurs Utrecht voor gebruikte boten-watersportartikelen

PERS BERICHT

Twee watersportliefhebbers, Henny Fontijn en Gert Polman, hebben het plan opgevat een gebruikte boten en watersportartikelen beurs te organiseren voor watersporters met een klein budget: de Botenbeurs Utrecht
www.botenbeursutrecht.nl

Importeurs van (motor)boten, dealers, watersportwinkels, maar ook particulieren die al de nodige tijd op het water doorbrengen, of er sterk aan denken hier een hobby van te maken – ze zijn op zaterdag 7 en zondag 8 mei allemaal meer dan welkom in de Voordorphallen van het Veemarktcomplex in Utrecht. Daar, aan de Sartreweg, wordt dan immers de eerste Botenbeurs Utrecht gehouden.

De door Fontijn Facilitair in samenwerking met Gert Polman en Boten.nl georganiseerde overdekte botenbeurs is vooral bedoeld om low budget boten en overtollig geworden watersportaccessoires tegen een scherpe prijs aan te bieden. Daarmee is dit evenement direct prima geschikt om een occasion motorboot, zeilboot, sloep of speedboot aan een groot geïnteresseerd koperspubliek te tonen.

Met het Boten.nl, die een verkoop site voor gebruikte schepen exploiteert en een blad uitgeeft, is een uitstekende media partner gevonden die tevens de acquisitie zal verzorgen.

Het is derhalve zowel voor dealers, importeurs als watersportwinkels een uitgelezen kans om hun overtollige demonstratiemodellen, occasion boten en watersportaccessoires te koop aan te bieden, ook de particuliere botenbezitter mag bijna niet ontbreken in Utrecht.

Deze beurs vormt ook voor hem of haar een prima gelegenheid om de eigen boot te verkopen. Of om gebruikte watersportaccessoires ter verkoop aan te bieden, dan wel zelf leuke koopjes aan te schaffen. Voor de entreeprijs (drie euro per persoon) behoeft niemand dat bezoekje aan Utrecht in ieder geval te laten.

Alle boten zullen worden tentoongesteld op eigen trailers of op bokken van de verkoper. Artikelen kunnen in een (verkoop)kraam worden aangeboden.

Voor geïnteresseerden: de standruimte om een boot ter verkoop aan te bieden is ongeveer tien bij vijf meter. De kramen zijn vier bij één meter groot. Per standplaats wordt door de organisatie 125 euro in rekening gebracht; de kosten van een kraam bedragen 50 euro.

De toegangsprijs voor bezoekers bedraagt 3.- euro. Kinderen tot 10 jaar hebben gratis toegang. Parkeren is gratis.

Inlichtingen: info@botenbeursutrecht.nl

Inschrijven : www.botenbeursutrecht.nl

Contact gegevens

Fontijn Facilitair Bazeldijk 69 4221 XZ Hoogblokland
Tel: 0183 - 351646
Henny Fontijn Mob: 0651 – 643843 info Veemarktcomplex
email: fontijn@botenbeursutrecht.nl

Gert Polman Mob: 0650 – 426402 – info deelnemers
email: polman@botenbeursutrecht.nl

deel deze pagina: