Boubacar Traoré samen met Vincent Bucher op het Afrikafestival 2012 in Hertme

Persbericht geplaatst door SBO op 12-06-2012
Boubacar Traoré samen met Vincent Bucher op het Afrikafestival 2012 in Hertme

De wereldberoemde mondharmonica speler Vincent Bucher is op zondag 8 juli zien in een voor hem bekende bezetting met de eveneens legendarische Malinese gitarist Boubacar Traoré op het Afrikafestival in Hertme!

Afrikaanse folkritmes worden op fantastische wijze gecombineerd met Amerikaanse blues en Vincent Bucher zal zich laten horen met weergaloze solo’s op zijn mondharmonica. Het is onwaarschijnlijk wat hij uit een dergelijk klein instrument weet te toveren.

De beide grootheden zullen elkaar dan ook perfect aanvullen en de verwachting is dan ook dat ze getrakteerd zullen worden op een staande ovatie.

Ze worden bijgestaan door Madieye Niang op de percussie.

Zorg dat u het niet mist!

Voor meer informatie en tickets, ga naar www.afrikafestivalhertme.nl

Voor de redactie:

Het Afrikafestival Hertme wordt dit jaar voor de 24ste keer georganiseerd en draait geheel op vrijwilligers en ontvangt geen subsidie van welke instantie dan ook. En dat willen we ook graag zou houden, zodat we onafhankelijk zijn van de grillen van subsidieverleners en overheden. Dit betekent wel dat we jaarlijks kritisch moeten kijken naar onze uitgaven, wat ons dwingt om creatief te zijn. Gelukkig betekent dit volgens kenners en publiek dat we jaarlijks een topprogrammering weten neer te zetten.