Boxspring en dekbedovertrek besteld bij luxebedden.nl

Persbericht geplaatst door dekbedden1 op 13-02-2014

Ik moet toegeven dat ik groot fan ben van online bestellen. Gemak dient de mens! Want wat is er nu prettiger dan shoppen vanuit je luie stoel. Liep je vroeger stad en land af voor een leuke outfit of nieuwe meubels, tegenwoordig kun je op ieder gewenst moment van de dag, desnoods gekleed in je pyjama of huispak, uitgebreid winkelen. Ik bestel dan ook alles online. Kleding, schoenen, zelfs de boodschappen laat ik bezorgen.

Voor onze nieuwe woning ben ik dan ook weer online op zoek gegaan naar mooie aanbiedingen. Ik heb zo’n beetje alle webshops bekeken en op mijn gemak vergeleken. De woonkamer is nu dan ook helemaal af. Maar ik heb een nieuw project. De slaapkamer. Ons bed is nodig aan vervanging toe. En op de site van luxebedden.nl die ik onlangs ontdekt heb, kun je de meest prachtige bedden en accessoires bestellen. Deze beddenzaak heeft de grootste webshop van Nederland. Ik heb mijn oog laten vallen op een boxspring. Mijn vriendin heeft er ook één staan van het zelfde merk. Niet alleen een genot voor het oog, het ligcomfort is werkelijk fantastisch. Momenteel hebben ze bij luxebedden.nl ook nog eens fantastische aanbiedingen. En als klap op de vuurpijl is de bezorging bij besteding vanaf 35 Euro geheel gratis.

Ook mijn man was direct enthousiast. Aangezien zijn hobby slapen is, stond het idee een boxspring aan te schaffen hem wel aan. Samen hebben we het gehele assortiment bekeken en uiteindelijk gekozen voor een model van M-Line. Deze is elektrisch verstelbaar doormiddel van draadloze bediening. Via het bestelsysteem kun je heel eenvoudig het bed en de matras in de juiste afmetingen en uitvoering bestellen. Uiteraard heb ik ook de verkrijgbare accessoires op de site bekeken. Bleek dat er ook een fantastisch dekbedovertrek verkrijgbaar was, precies in de kleurstelling van de gordijnen die ik voor onze slaapkamer heb uitgezocht. Over 4 weken komen ze ons nieuwe bed en het dekbedovertrek bezorgen. Ik kan haast niet wachten. Onze nieuwe woning is dan echt helemaal af. Misschien kan ik vast op zoek gaan naar een website waar ze leuke tuinmeubels verkopen en wordt de tuin mijn nieuwe project!

Lees Meer:- http://bedkopen.jouwweb.nl/boxspring-en-dekbedovertrek-besteld-bij-luxebedden-nl