Boxspring kopen bij Luxebedden. Bedden van topkwaliteit

Persbericht geplaatst door dekbedden1 op 05-03-2014

Ken je dat gevoel. Dat je ’s ochtends wakker wordt en totaal niet uitgeslapen bent. Je spieren zijn stijf en je rug doet zeer. Ik ken dit gevoel in ieder geval maar al te goed. Het was dan ook hoog tijd hier iets aan te doen. Ik wist namelijk precies wat de oorzaak was van mijn slechte nachtrust. Mijn matras. Het ding had ik toen ik op mezelf ging wonen voor een mooi prijsje op de kop getikt. Maar ik had kunnen weten dat je op de aanschaf van dergelijke producten niet moet bezuinigen.

Ik had me dan ook voorgenomen op zoek te gaan naar een nieuwe matras of zelfs een geheel nieuw bed. Mijn zoektocht begon online. Al snel kwam ik erachter dat de keuze uit beddenzo enorm is, dat ik het overzicht kwijt raakte. Het aanbod is zo uitgebreid. Traagschuim matrassen, koudschuim matrassen, pocketvering matrassen. Wat is het verschil? En welke soort past er het beste bij mij? In ieder geval was er één website die met kop en schouders boven de andere uitstak. Die van luxebedden.nl. Omdat ze ook een showroom in Uden bleken te hebben, besloot ik hier eens een kijkje te gaan nemen.

Een vriendelijke meneer met kennis van zaken heeft me het verschil in de verkrijgbare matrassen uitgelegd. Ik heb het ook zelf kunnen ervaren, omdat je in de showroom op alle matrassen kunt gaan liggen. Ik gaf de verkoper aan wat mijn wensen waren en welk budget ik in gedachte had. Uiteindelijk kwam ik tot de conclusie dat ik niet een gewoon bed wilde aanschaffen, maar besloot ik een boxspring te kopen. Hier lig je echt heerlijk op. Na een keuze gemaakt te hebben uit de verkrijgbare afmetingen en uitvoeringen, ging ik met een tevreden gevoel naar huis. Best spannend ook en een fikse uitgave als je dit vergelijkt met mijn goedkope matras thuis. Een boxspring kopen doe je immers niet iedere dag. Maar ik kijk nu al uit naar de ontspannen nachten die in het verschiet liggen. Over vier weken bezorgen ze mijn aankoop thuis. Kosteloos. Ik kan haast niet wachten!