Boxx Opslagverhuur eerste verhuurder in tijdelijke opslagruimte die actief is met publicatie reviews

Persbericht geplaatst door Boxx Opslagverhuur op 09-04-2013
Boxx Opslagverhuur eerste verhuurder in tijdelijke opslagruimte die actief is met publicatie reviews

Boxx Opslagverhuur publiceert beoordelingen van huurders op de website

Boxx Opslagverhuur is weer vernieuwend bezig in de wereld van de opslagverhuur. Nadat ze net met een nieuw product ‘de InboedelBoxx’ zijn begonnen, beginnen ze nu met een nieuwe feature op hun website. Sinds vorige maand kunnen huurders hun beoordeling achterlaten op de website van Boxx Opslagverhuur. Hiervoor werkt Boxx Opslagverhuur samen met The Feedback Company, een onafhankelijk bedrijf gespecialiseerd in klantfeedback.

Waarom doen zij dit? Andere opslagverhuurders in Nederland doen dit niet.

“Boxx Opslagverhuur wil, op basis van haar oprichten, transparant en open zijn. We kunnen wel roepen dat we de beste zijn, maar wie bepaalt dat? Juist, de huurder. Ook willen we uiteraard graag weten wat er speelt bij de huurders. Wat doen we goed, maar vooral: wat kunnen we verbeteren?

Door de huurder de mogelijkheid te geven zijn ervaring te delen op onze website en via social media, kunnen potentiële huurders lezen hoe anderen Boxx Opslagverhuur ervaren hebben.

Tegenwoordig wordt op internet je imago bepaalt door wat je klanten van je vinden. Want alleen een mooie website maken en daarop beweren dat je de beste bent voldoet niet meer in deze tijd. En dat is goed.

Waarom andere opslagverhuurders nog geen gebruik maken van klantfeedback? Misschien zullen zij ons volgen, misschien niet. Je moet wel durven. Het zijn niet altijd alleen maar positieve reacties die je krijgt natuurlijk. Daar moet je wel mee om kunnen gaan. Onze huurders blijken erg tevreden te zijn, daar werken we dan ook hard voor!” Aldus Erwin Fleer, directeur van The Boxx Company.

Het plaatsen van beoordelingen is zowel in het voordeel van potentiële huurders als van Boxx Opslagverhuur zelf. De huurder kan ervaringen van andere huurders lezen voor hij gaat huren. Boxx Opslagverhuur weet door de feedback wat er speelt bij de klanten, wat ze goed doen én wat ze kunnen verbeteren.Een win-win situatie.

Hiermee wordt wederom aangetoond dat de huurder centraal staat bij Boxx Opslagverhuur.

Benieuwd naar wat huurders zeggen over Boxx Opslagverhuur? Klik hier.

Voor de redactie:

contact:

www.boxx.nl/opslagverhuur.nl

Erwin Fleer

info@boxx.nl

06-10346114