Breng World of Warcraft naar het volgende niveau

Persbericht geplaatst door gamer op 13-05-2011
Breng World of Warcraft naar het volgende niveau

World of Warcraft is een zeer ingewikkeld spel. Sinds het werd uitgebracht in 2004, zijn er drie afzonderlijke uitbreidingspakketten uitgebracht met honderden quests. Dus het is begrijpelijk dat er veel handleidingen, webcasts en boeken zijn uitgebracht om de spelers te laten zien hoe alle dingen die beschikbaar zijn in het spel, succesvol uit te voeren. De meeste van de gidsen richten zich op een van de drie dingen - goud maken, egaliseren, of PVP ( speler tegen speler ) . Veel van deze handleidingen zijn erg goed, maar ze lijken in veel gevallen lang niet allesomvattend te zijn.

Dus toen ik hoorde over Warcraft Conquest, geproduceerd door Max Lee, een van de oprichters van Warcraft Formula, was ik erg nieuwsgierig. Dit is een man die ontzettend veel weet over tientallen onderwerpen in World of Warcraft met een ongelofelijk oog voor detail.

Na het nemen van een kijkje in deze online gids, was ik verbaasd te ontdekken dat Max bijna elk aspect van het spel besprak. Hij heeft een geweldige verzameling video's die dingen bespreekt als het goed beheren van je eigen karakter, beheersing van mensenmassa's, ras / klasse-combinaties, en het gebruik maken van erfstukken. Hiermee help je jezelf beter en makkelijker door het spel heen te spelen.

De echte kracht van deze gids is echter het het hoofdstuk over het eindspel. Het gaat over PVP tips en trics voor elk van de klassen, een groeiende collectie reputatievideo's, tips voor het vinden van ijdelheid items en de allerbelangrijkste legendarische items, en een enorme collectie van video's gaan over alles wat je nodig hebt in PVE om op hoog niveau te domineren in je emperium. Of deze gids handig is voor u hangt sterk af van wat uw doel is in World of Warcraft. Echter, ongeacht uw niveau of wat je doel ook is raad ik iedereen aan zeker een kijkje te nemen in deze superhandige online gids om erachter te komen wat je voor grootse dingen kunt doen als je level 85 bereikt. Succes !

check snel de online gids.....

of :

http://d9d9fiqdu8wk1s9giog82p3sdd.hop.clickbank.net/

deel deze pagina: