Brouw van jou - bierroute voor singles

Persbericht geplaatst door Anne op 03-03-2017
Bierroute
UTRECHT – Toe aan wat meer leven in de brouwerij? Voor singles van 25 tot en met 37 jaar organiseert Blik & Blooz op zondagmiddag 26 maart de “Brouw van jou” bierroute. Bij ieder café ontmoet je een nieuw groepje van het andere geslacht en drink je een heerlijk streekbiertje waar de bierbrouwer zelf over vertelt. Een luchtige en tegelijkertijd persoonlijke manier van daten. Deze route maakt onderdeel uit van het Streekbierfestival Utrecht.

Organisator Anne de Goede: “Tijdens een netwerkborrel ontmoette ik de organisator van het Streekbierfestival, Anja Netto. We werden enthousiast van elkaar en brouwden het plan om iets te organiseren waar je niet alleen kennis kan maken met verschillende biertjes, maar ook met elkaar. We hebben een speciale route samengesteld langs drie cafés in Utrecht centrum. Met een groepje mede-singles van hetzelfde geslacht loop je van café naar café. Op iedere locatie ontmoet je een nieuw groepje van het andere geslacht. Samen geniet je van een lekker streekbiertje en leer je elkaar kennen aan de hand van speelse en prikkelende mini-activiteiten. Na afloop komen alle singles samen in een van de cafés. Niet samen opzitten dus, maar lachen, beleven en doen.”

“Brouw van jou” wordt georganiseerd door Blik & Blooz. Een organisatie met een gevarieerd aanbod aan kleinschalige, verrassende date-events waarbij de ontmoeting centraal staat. Eerder organiseerde Blik & Blooz onder andere de ”Ik-jij-wij(n) route”, voor wijnliefhebbers en “Daten in het wild” waarbij singles vuur leren maken en in een bos slapen.


Genieten van lekker bier en leuke gesprekken? Meld je aan voor de bierroute!
Start om 15:00 uur. Met vanaf 18:00 uur een gezamenlijke eindborrel.
Locatie: Café ’t Pandje, Café Ubica en Café Tilt (Utrecht centrum), startpunt is wisselend.
De kosten zijn € 32,50, inclusief 3 proefglazen bier en 3 bijpassende hapjes.
Aanmelden kan t/m vrijdag 24 maart www.blikenblooz.nl/bierroute