BRUGGE, 1 November 2013 – Boek: ‘Jezelf Zijn! – Leven vanuit jouw authentieke kracht!’ te verkrijgen

Persbericht geplaatst door groeiacademie op 01-11-2013
BRUGGE, 1 November 2013 – Boek: ‘Jezelf Zijn! – Leven vanuit jouw authentieke kracht!’ te verkrijgen

Veel mensen zijn op zoek naar zichzelf. Naar antwoorden op vragen, naar oplossingen voor problemen. Veel antwoorden hebben ze zelf op zak, zonder het te beseffen.

Het boek 'Jezelf Zijn!' helpt je de sleutels tot deze oplossingen te vinden en er zelfstandig mee aan de slag te gaan. Een helder naslagwerk voor wie meer uit zijn leven wil halen!

'Groeien' is een woord dat wij allemaal kennen. Groeien is groter worden. Kinderen groeien, planten groeien, het gras groeit... Innerlijk groeien echter is eigen aan de mens. Wij zijn wezens die kunnen nadenken over wie we zijn. We kunnen ons steeds meer bewust worden van wie we zijn als mens en van wat we kunnen betekenen voor de wereld rondom ons. We kunnen keuzes leren maken waar we ons beter en gelukkiger door gaan voelen.

In onze complexe maatschappij is het meer dan ooit belangrijk dat we als persoon stevig in het leven staan. Er wordt verwacht dat we voor onszelf opkomen, dat we efficiënt met onze tijd en energie leren omgaan, dat we voldoende voor ons lichaam zorgen, dat we de juiste keuzes maken, dat we meekunnen met de voortdurende veranderingen in de wereld om ons heen, dat we ons kunnen aanpassen aan een veelheid van – vaak uiteenlopende – omstandigheden. We worden verondersteld van een goeie partner, moeder of vader te zijn, een waardevolle werknemer, een enthousiaste collega, een betrouwbare vriend of vriendin. We dienen te weten wat er in de wereld gebeurt en daar een mening over te hebben, liefst een originele mening. We worden meegenomen in een drukke ratrace en tegelijkertijd moeten we in staat zijn om die drukte in onze geest onder controle te houden. We moeten rennen en mediteren tegelijk. Er wordt ons verteld dat we het stuur van ons leven zelf in handen moeten nemen. Er moet zoveel. En het is nooit genoeg.

Het roept bij vele mensen veel onzekerheid op. We reiken met z'n allen naar allerlei middelen die ons kunnen helpen om het vol te houden in deze ingewikkelde samenleving, om bij de 'besten' te zijn en om steeds meer, steeds verder, steeds beter te doen. Voor elk denkbaar probleem vinden we wel een leger coaches en trainers die ons – vaak voor een gastronomisch bedrag – een waaier van antwoorden bieden. Dat we heel veel zelf kunnen, komt dikwijls niet meer in ons op.

Het boek 'Jezelf Zijn!' wil mensen terugbrengen naar hun eigen kracht. Want die hebben we. We zijn alleen verleerd hoe we ze kunnen gaan opzoeken en bewust kunnen inzetten. Iedereen kan dit leren. Er is geen toverformule voor nodig. Enkel voldoende inzicht in jezelf en een gezonde dosis doorzettingsvermogen om toe te passen wat je geleerd hebt. 'Jezelf Zijn!' biedt eenvoudige antwoorden op complexe vragen en moedigt je in het bijhorend werkboek aan om er concreet mee aan de slag te gaan.

Dit boek is de beitel die het kunstwerk dat jij bent, meer tevoorschijn haalt.

Jezelf Zijn! – Leven vanuit jouw authentieke kracht!’ – ISBN: 9789461939098

Alex Peeters is o.a. Coach, Licensed NLP™ Trainer en Licensed NLP™ Master Practitioner. Zijn focus ligt op 'tijdsbesteding en productiviteit', 'vermijdingsgedrag en uitstelgedrag' en 'doelen stellen en realiseren'.

Marleen Devisch is o.a. Logopediste, Coach en Trainer. Haar focus ligt op spraak & stem, coaching & mentoring en authentiek communiceren & assertiviteit.

Beide partners zijn zeer ervaren en gepassioneerd door menselijke groei. Hun missie is om mensen bij hun authentiek kracht te brengen en hun groeiproces te versnellen daar waar het kan.