Buitenlevenxl.nl introduceert nieuwe website: betaalbare luxe voor buitenleven

Persbericht geplaatst door Influx PR op 20-03-2012
Buitenlevenxl.nl introduceert nieuwe website:  betaalbare luxe voor buitenleven

Halle, 20 maart 2012 -- Buitenlevenxl.nlheeft – vooruitlopend op de komende zomer – zijn website en webshop vernieuwd en uitgebreid. De website biedt een ruim assortiment steigerhouten tuinmeubelen en een uitgebreide collectie aan barbecues en accessoires. Al deze steigerhouten meubelen worden door het team van Buitenleven XL in de eigen werkplaats geproduceerd, waardoor elk meubelstuk uniek is. Bovendien kan Buitenleven XL hierdoor ook tuinmeubelen op maat maken - en dat tegen gunstige prijzen.

Buitenlevenxl.nl is een webshop gespecialiseerd in luxe buitenproducten. Naast de zelfgeproduceerde steigerhouten tuinmeubelen biedt Buitenleven XL onder andere ook honden- en vogelvilla’s. Deze hondenvilla’s bieden een meer dan aangename buitenplaats voor honden en zijn beschikbaar in verschillende thema’s, waaronder strand en tropisch. Ook de vogels hebben aan luxe geen gebrek met de vogelvilla die onder andere in de thema ’s boerderij, bed&breakfast en caravan te verkrijgen zijn.

Barbecueën
Tevens beschikt Buitenleven XL over een uitgebreid assortiment barbecues, waaronder gas- en houtskoolbarbecues van bekende merken als Cadac, Garden Grill, Patton en Barbecook. Daarbij zijn natuurlijk ook accessoires beschikbaar die nodig zijn tijdens het barbecueën.
Voor als de avonden nog wat kil zijn, heeft Buitenleven XL een ruime collectie terrasverwarmers. Hierbij kan gedacht worden aan vuurkorven en schalen, maar ook de welbekende heaters op gas en elektriciteit en complete (gas)haarden voor buiten.

Showroom
Vanaf 1 april is een selectie van het assortiment te bezichtigen in de showroom van Buitenleven XL. Bezoekers kunnen tuinmeubelen zelf testen en andere producten in het assortiment uitgebreid bekijken. De showroom is geopend op dinsdag, woensdag en vrijdag van 10.00 uur tot 16.00 uur. Ook op zaterdag is het, op afspraak, mogelijk de showroom te bezoeken.

Buitenleven XL - Bezoekadres Showroom: Marssestraat 3-a, 7025 DX Halle (Gld).
Telefonisch te bereiken op werkdagen tussen 10.00 en 16.00 uur op nummer 0314-632075.
www.buitenlevenxl.nl

Voor de redactie:

Over Buitenleven XL
Buitenleven XL is het juiste adres voor het ervaren van het luxe buitenleven gevoel en is gespecialiseerd in houtproducten zoals prachtige steigerhouten meubels. Maar ook voor onder andere bijzondere vogelvilla’s, barbecues en toebehoren; en dat voor een gunstige en concurrerende prijs. Als enige (web)winkel in Nederland biedt Buitenleven XL ook exclusieve en luxe hondenvilla’s aan.
Buitenleven XL deelt zijn pand met BK Bouwbedrijf bvdat in de houtwerkplaats de houtproducten voor hen maakt. Hierdoor beschikken zij over vakmanschap en bieden goede kwaliteit. Ook voor maatwerkis Buitenleven XL de juiste keuze.

Een selectie uit het assortiment producten van de webwinkel van Buitenleven XL is te vinden in de Showroom. Voor meer informatie: www.buitenlevenxl.nl.

Voor redactionele informatie:
Influx PR – Hilde Mussche / Jakob Brons - tel.: 055 366 3034 - e-mail: BuitenlevenXL@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: