C1000 kiest voor mobility oplossing van Toshiba TEC

Persbericht geplaatst door Influx PR op 14-03-2011
C1000 kiest voor mobility oplossing van Toshiba TEC

C1000 kiest voor mobility oplossing van Toshiba TEC

Amersfoort, 14 maart 2011 – C1000 stapt over op de mobility oplossing van Toshiba TEC voor haar voorraadmanagementprocessen op de winkelvloer. Met deze mobility oplossing kunnen medewerkers realtime toegang krijgen tot de backoffice en beschikken daarmee over de juiste informatie op de winkelvloer. Eind december 2010 is gestart met de uitrol en inmiddels zijn – met meer dan duizend PDA’s – zo goed als alle winkels voorzien van de mobility oplossing.

Met ruim 370 supermarkten is C1000 de tweede supermarktketen van Nederland en de grootste keten van zelfstandige supermarktondernemers in Nederland. Het hoofdkantoor van C1000 stelt zich ten doel om de winkels zo goed mogelijk te ondersteunen in hun dagelijkse bedrijfsvoering en winkelautomatisering.

“C1000 B.V. is al meer dan 100 jaar actief in de levensmiddelenbranche en heeft een passie voor ondernemen”, aldus Marten van der Bijl, IT Businessline Manager Retail bij C1000. “Met een onvoorwaardelijk geloof in ondernemerschap stelt C1000 alles in het werk om de C1000 supermarkten concurrerend en winstgevend te laten zijn in hun marktgebied. Met de introductie van de mobility oplossing van Toshiba TEC zetten wij weer een belangrijke stap. C1000 heeft nu een instrument in handen gekregen dat het mogelijk maakt om meer werkzaamheden direct op de werkvloer te kunnen uitvoeren. Het grote voordeel is ook dat alle informatie direct gesynchroniseerd is met de achterliggende systemen. Dit levert C1000 een enorme operationele performanceverbetering op.”

Jean-Paul Lardenoye, Sales Manager Nederland bij Toshiba TEC: “Voor een retailorganisatie als C1000 is het belangrijk om te beschikken over realtime systemen op de winkelvloer die voldoen aan de eisen en wensen van deze tijd. De mobility oplossing biedt medewerkers bij uitstek een middel om werkzaamheden efficiënt uit te voeren en op de plek van actie direct en online te beschikken over de noodzakelijke informatie. Met deze oplossing heeft de retailer een krachtig middel in handen om door efficiënter te werken de servicegraad naar de consumenten te verbeteren.”

Over TOSHIBA TEC Europe
TOSHIBA TEC Europe (TERIS) richt zich op productplanning, marketing, verkoop, onderhoud en distributie van POS-systemen (point of sale), kassa's, weegschalen, barcodeprinters, randapparatuur en software-informatiesystemen over geheel Europa, het Midden-Oosten en Afrika. TOSHIBA TEC Europe levert totaaloplossingen: van consulting en systeemontwerp tot en met systeeminstallatie, bediening en onderhoud.

TERIS heeft zijn hoofdkantoor in Brussel en telt drie divisies: Retail, Auto ID & Printing en Services. Toshiba TEC is een onafhankelijk opererend bedrijf van Toshiba Corporation, de op zeven na grootste producent van elektronische/elektrische toestellen en het 91ste grootste bedrijf ter wereld in termen van verkoop. Toshiba Corporation staat in Fortune Magazine op de achtste plaats van de meest gewaardeerde elektronicabedrijven ter wereld. Het is een toonaangevende producent van hoogtechnologische producten met meer dan driehonderd grote dochterbedrijven over de gehele wereld. De wereldwijde omzet in 2009 bedroeg ongeveer 67,9 miljard dollar.

Meer informatie over TOSHIBA TEC POS-systemen, kassa's, weegschalen, barcodeprinters, randapparatuur en software-informatiesystemen is te vinden op de TERIS-website www.toshibatec-eu.com.

Voor redactionele informatie:
Gerline van Wijnen/ Hilde Mussche - Influx PR, tel: +31 (0)55 3663034 of toshiba@influx-pr.com

Tenzij anders gespecificeerd en/of gecrediteerd zijn alle afbeeldingen, illustraties, tekst en tekeningen, logo's en logotypes auteursrechtelijk beschermd door en/of handelsmerken van de respectieve eigenaars. Alle rechten voorbehouden.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: