Cadeautips van Arabian Night

Persbericht geplaatst door Arabian Night op 14-09-2012
Cadeautips van Arabian Night

Arabian Night is een webshop in Marokkaanse artikelen gevestigd in Helmond. De artikelen in de webshop zijn ambachtsproducten uit Marokko, handgemaakt en eventueel ook handbeschilderd.

Wilt u eens een echt origineel cadeautje voor iemand kopen, dat kan bij Arabian Night!

Denk eens aan een klein wellness setje bestaande uit een Marokkaans aardewerk kommetje met scrubwashandje en Marokkaanse argan olie of zwarte zeep. Deze zeep wordt in of op het washandje gedaan. Door het scrubben met het ruwe washandje verbetert de stofwisseling en de bloedomloop in de huid.

Of een ‘beginners theesetje Marokkaanse thee’ dat kan bestaan uit Marokkaanse theeglaasjes, zwarte thee die Marokkanen gebruiken om hun bekende overheerlijke muntthee mee te zetten (Gunpowder thee uit China), theeboekje met allerlei wetenswaardigheden over thee, flesje rozenwater (voor in de thee)en een Marokkaans aardewerk kommetje erbij. Muntthee is immers een zeer belangrijke drank in Marokko die uit die kleine theeglaasjes wordt gedronken!

Tenslotte het tajine cadeaupakket, bestaande uit een tajine met een kookboek voor de tajine. Een tajine is een aardewerken stoofpot die vooral in de Marokkaanse keuken wordt gebruikt om heerlijke stoofpotjes te maken. Tajines worden zowel gebruikt om groente-, vlees- als visgerechten te bereiden.

Kijk voor deze leuke en originele Marokkaanse cadeausetjes eens op www.arabiannight.nl onder het kopje cadeautips of kom langs om meteen iets mee te nemen, dat scheelt verzendkosten!

Arabian Night heeft naast de cadeausetjes vele prachtige Marokkaanse artikelen en mooie woonaccessoires te koop zoals bijvoorbeeld aardewerk, lampen, spiegels, kussens, dienbladen, Marokkaanse theepotten, handira’s, enz.