California van destijds opnieuw gemaakt voor de kinderen van vandaag

Persbericht geplaatst door Swarovski op 24-05-2012

De lente en de zomer van 2012 staat voor UGG Australia in het teken van een fris zeebriesje en het tijdloze optimisme van de Amerikaanse staat California. Deze tendens wordt nu eveneens gebruikt om de lijn van kinderkleding uit te breiden en is inmiddels beschikbaar voor allen die het liefst hun uggs kids online kopen

aangenaam zittende sandalan. sneakers en hippe instappers hebben een nieuwe look gekregen en de nieuwe prints en felle kIeuren in de Heritage-collectie hebben een onontkenbare wow-factor.

"Onze hele collectie is geinspireerd op het California van de jaren '40. de toonzetter voar alle mode en kunst uit die tijd", aldus leah Larson. Vice President of Product. "Voor de kindercollectie hebben we hetzelfde uitgangspunt genomen, wat een erg leuk proces was. We denken dot ouders en kinderen de levendigheid en energie van deze collectie geweldig zullen vinden."

Voorkeur voor UGG Australia begint als kleintje met de Infant-collectie, die kleine teentjes op hippe wijze warm houdt. De zeven verschillende soorten sokjes zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, waaronder schapenvacht en badstof. De Yia Yia is een speelse teenslipper met eenbandje van schapenvacht. In de Toddler Comfori-colleclle is de Sammey beschikbaar; perfect voor de peuters die net leren lopen en biedt behaaglijke fleecesokjes met een flexibele rubberen onderkant.

Aangenaam comfort is de doelstelling geweest voor de Jannell uit de Girl's Sandal-collectie, vervaardigd van hoge kwaliteit suede en leer en met aangenaam zittende zachte binnenzolen. De Beach casual-collectie bestaat uit teenslippers van rubber met bloemen- en verfspetterprints in felle kleuren: perfect voor kleine voetjes op een warme dag.

Voor de jonge actieveling combineert de Sneaker-collectie comfort met vrolijke regenboogprints. De klassieke stijlen zijn gemaakt van suede en leer, met Twinface en ademend canvas. De Herttage-collectie vormt de basis van UGG Australia en is nu in kleinere maten gemaald voor de kinderen. De geliefde laarzen van schapenvacht zijn  beschikbaar in kinder- en peutermaten. De Mini Boiley Button is nieuw dit jaar en is er zowel in effen kleuren als met vrolijke verfspetter. De collecties zijn vanaf januari 2012 te koop bij de geautoriseerde UGG-verkooppunten en op www.uggaustralia.nl.