Cambio broeken van kwaliteit

Persbericht geplaatst door lieke op 20-08-2014

Laatst vertelde ik mijn vriendinnen dat ik op zoek was naar broeken van kwaliteit. Ik ben bereid daar voor te betalen, maar dan wil ik ook echt kwaliteit zien. Ik ben inmiddels 38 en wil dus niet meer in van die broeken lopen waar ook allemaal jonge meiden in lopen. Ik was dus op zoek naar een leuke, mooie en kwalitatief goede broek voor vrouwen van mijn leeftijd. Een week nadat ik dit had neergelegd bij mijn vriendinnen, nodigde één van de vriendinnen mij uit voor een shop middagje. Mijn moeder wilde wel oppassen op mijn kinderen en dus kon ik een middagje winkelen met een vriendin.

Leurink Mode
Ze wilde me in eerste instantie niet vertellen waar we heen gingen, maar ze beloofde me dat ik daar heel goed zou kunnen slagen. Uiteindelijk kwamen we bij Leurink Mode in Borne uit. Het is een zeer grote winkel met een zeer uitgebreid assortiment van diverse merken. Na wat rond geneusd te hebben kwam er een medewerkster aan die vroeg of ze ons kon helpen. Ik legde haar uit dat ik het altijd een probleem vind om mooie en kwalitatief goede broeken te vinden. Zij kon zich hier helemaal in vinden en raadde mij het merk Cambio aan . Zij droeg zelf ook een nieuwe Cambio broek en die vond ik eigenlijk ook wel erg leuk. Ze liet me de desbetreffende broek zien en ik ging passen. De broek zat als gegoten. Ik heb geen moment getwijfeld en heb de broek direct aangeschaft.

Sinds ik die eerste Cambio broek heb gekocht, wil ik niets anders meer. De broek is zeer goed van kwaliteit en blijft mooi. Inmiddels koop ik mijn broeken vaak online bij Leurink. Zij hebben namelijk ook een webshop. Nu ik weet welke maat ik heb van de Cambio broeken, bestel in dit gewoon eenvoudig online. Aan winkelen kom ik als werkende moeder met twee kleine kinderen niet echt meer aan toe, dus het online shoppen is een echte uitvinding voor mij.