Camizza breidt Italiaanse collectie uit

Persbericht geplaatst door Camizza op 06-06-2011
Camizza breidt Italiaanse collectie uit

Persbericht

Camizza breidt Italiaanse collectie uit
Zomerse ruiten voor de Nederlandse man

Amsterdam / Milaan, 2 juni 2011 - Camizza, het label voor stijlvolle Italiaanse overhemden, heeft de collectie uitgebreid met een aantal zomerse ruiten van hoge kwaliteit. De shirts worden met de hand en op ambachtelijke wijze vervaardigd in het atelier, onder de rook van Milaan. Camizza besteedt bij de productie speciale aandacht aan de bouw van de Nederlandse man, zodat design en hoogwaardige details nu ook samengaan met slank gesneden overhemden voor Noord-Europeanen.


Ruiten
De ruit is hot deze lente en zomer. En daar springt Camizza op in. De mooie selectie van 7 verschillende ruiten stelt de Nederlandse man in staat modieus en stijlvol voor de dag te komen. Van een grote paarse ruit, trendy grijze ruit tot en met een subtiele en frisse rood/blauwe ruit. De cut away boord, veruit de favoriete boord bij Italianen, maakt de zomerse en modieuze uitstraling helemaal compleet. De stoffen zijn hoogwaardige en dubbelgetwijnde katoenen, afkomstig van de bekende stoffenhuizen zoals Canclini, Thomas Mason en Albini.


Oog voor detail
Zoals ook bij de klassieke modellen, is de afwerking van de zomershirts van hoog niveau. De stiknaden zijn met 8 steken per cm uitgevoerd en dichtbij de rand van de stof en boord geplaatst. Dit geeft het shirt een extra elegante look en onderscheidt zich daarmee van andere overhemden.


Voor de succesvolle man
Camizza richt zich met de hoogwaardige overhemden op de succesvolle en moderne man met gevoel voor stijl. De man die gesteld is op kwaliteit en duurzaamheid en hoge eisen stelt aan zijn uitstraling. Deze mannen hebben vaak maar weinig tijd om stad en land af te gaan voor het ideale overhemd. Het gemak en de snelheid van het bestellen in de webshop sluit dan ook goed aan op de levensstijl van deze doelgroep. Camizza hanteert bovendien een soepel retourbeleid.

De nieuwe zomerse Italiaanse overhemden zijn er in de maten 38 t/m 43 en verkrijgbaar vanaf € 89,- per stuk. Vandaag bestellen voor 16.00 uur = de volgende werkdag in huis (Camizza hanteert geen verzendkosten).

------------------------
Over Camizza
Camizza is de naam van het exclusieve herenlabel voor elegante Italiaanse overhemden. De overhemden van Camizza onderscheiden zich door een hoogwaardige afwerking, moderne pasvorm en bijzondere stoffen van alleen dubbelgetwijnde katoenen. De overhemden zijn met de hand vervaardigd en mogen het ‘Made in Italy’ keurmerk dragen. De combinatie van kwalitatieve producten en een uitstekende service is de reden dat Camizza bestaat. Meer informatie op www.camizza.nl


Niet voor publicatie:

Contact: De heer R. Ohm, eigenaar Camizza
Tel.: 06 - 81 42 82 31
E-mail: robin@camizza.nl
Twitter: www.twitter.com/CamizzaShirts
Persinformatie: http://www.camizza.nl/FAQ/persinformatie.html

deel deze pagina: