Campinglife magazine aanwezig op Kampeer Totaal Venray

Persbericht geplaatst door Spelvaut Taal & Tekst Bureau op 09-02-2011
Campinglife magazine aanwezig op Kampeer Totaal Venray

Edam, 9 februari 2011 – Op de Kampeer Totaal beurs in Venray van 11 t/m 13 februari aanstaande is Campinglife magazine vertegenwoordigd met een speciale beursaanbieding. Met deze beursactie en het uitreiken van gratis magazines aan de bezoekers van de beurs verwacht Rise Media - uitgever van het magazine – de naamsbekendheid nog meer te vergroten.

Nieuwe rubrieken
Vanaf 2011 is ook een aantal nieuwe rubrieken aan het magazine toegevoegd. Zo is er vanaf de februari/maart editie ruim aandacht voor een nieuwe personenauto die onder de noemer ‘Reisbegeleider’ uitgebreid getest wordt, en is er een aparte kinderhoek ingericht in de rubriek ‘Camping Kids’. Met deze rubrieken komt het magazine de lezer nog meer tegemoet. Voor 2011 zijn meer vernieuwingen gepland.

Oplageverhoging
Vanaf januari 2011 is de oplage van Campinglife magazine verhoogd van 20.000 naar 33.500 exemplaren. Rise Media, uitgever van het magazine sinds juli 2010, weet het magazine in korte tijd aanzienlijk in oplage te laten stijgen. Het magazine dat ook via abonnement (€15,- voor een jaar) en middels losse verkoop voor €4,95 te koop is, wordt vanaf 2011 ook verspreid via de leesmap. Daarnaast zal het magazine te vinden zijn op leestafels in wachtruimten. Rise Media voorziet voor dit jaar nog meer groeimogelijkheden.

Frequentie en inhoud
Campinglife magazine bestaat sinds september 2008. Het magazine verschijnt 6 keer per jaar (tweemaandelijks). Het februari/maart magazine ligt vanaf 11 februari tot en met 15 april 2011 in de winkel, met daarin veel kampeerbestemmingen, campings, kampeermiddelen en –gadgets, technische informatie en lezersverhalen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.clubcampinglife.nl of kunt u bellen met 0299-714 229.