Capital ID introduceert nieuwe versie MRM-software

Persbericht geplaatst door Influx PR op 30-08-2011
Capital ID introduceert nieuwe versie MRM-software

Zwolle, 30 augustus 2011 -- Capital ID, specialist op het gebied van software voor Marketing Resource Management (MRM) en Digital Asset Management (DAM), lanceert ID manager 3. Deze nieuwe versie van het softwareplatform is sneller en de beheeromgeving is verder uitgebreid en verbeterd. De introductie van ID Manager 3 ligt in lijn met de strategie van het bedrijf om innovaties te versnellen en bestaande functionaliteit te verbeteren en nieuwe toe te voegen.

ID manager is een softwareplatform voor Marketing Resource Management (MRM) en Digital Asset Management (DAM), dat marketingcommunicatieprocessen automatiseert. Met ID manager kunnen marketingactiviteiten van begin tot eind worden beheerd en opgevolgd, waarbij de huisstijl altijd wordt geborgd. Dat resulteert in hogere doeltreffendheid en efficiëntie in elke fase van de cyclus en levert kostenbesparingen op.

Versie 1 van ID manager voor MRM en DAM werd in 2003 geïntroduceerd. Centraal stond destijds het kunnen beheren van Brand Assets (merk en huisstijl). Met ID manager 2 werd het ook mogelijk om (delen van) het marketingcommunicatieproces te automatiseren. Daarbij valt te denken aan Web-2-Print, mediaplanning, campagnemanagement en marketinginkoop.

Dennis Steen, directeur van Capital ID: “De markt voor het beheer van marketingcommunicatie groeit. We zien dat daarbij verschillende bedrijfsonderdelen, zoals merkmanagement, communicatie, PR, marketing, IT en inkoop betrokken zijn en samenwerken. De vraag naar meer functionaliteit en integratie met andere systemen neemt dan ook toe. ID manager 3 komt daaraan tegemoet.”

Over Capital ID
Capital ID richt zich op het automatiseren van marketingcommunicatie. Met de eigen ontwikkelde software genaamd ‘ID manager’ is Capital ID marktleider en internationale speler op het gebied van Marketing Resource Management (MRM) en Digital Asset Management (DAM). Tot Capital ID’s klantenkring behoren bedrijven als Randstad Holding, Starbucks, AkzoNobel, Rabobank, OHRA, Grolsch, KPN, Renault en Rijksoverheid. Capital ID werkt samen met partners in binnen- en buitenland, waaronder METIA, Charterhouse, NykampNyboer, MRMLOGIQ en smartFOCUS. Capital ID wordt geleid door Dennis Steen en Andréy Prins. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle. Voor meer informatie zie www.capitalid.nl.

__________________________________________________________

Voor redactionele informatie:
Influx PR – Corrie Lalkens – tel: 055 3663034 – e-mail: corrie@influx-pr.com
Of:
Capital ID – Dennis Steen – tel: 06 51420626 – e-mail: d.steen@capitalid.nl

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: