Capital ID sluit contract met Achmea

Persbericht geplaatst door Influx PR op 22-08-2011
Capital ID sluit contract met Achmea

Zwolle, 22 augustus 2011 -- Capital ID, specialist in het automatiseren van marketingcommunicatie (MRM), heeft een mantelovereenkomst gesloten met Achmea. De verzekeringsgroep zal gebruik maken van het online softwareplatform “ID manager” voor het beheer van de huisstijl van de verschillende merken en het automatiseren van marketingcommunicatie.
Inmiddels zijn een aantal merken aangesloten op het online platform, waarbij medewerkers op een eenvoudige manier informatie krijgen rondom het juist gebruik van het merk en de huisstijl. Daarnaast zijn er applicaties beschikbaar om snel en efficiënt marketingcommunicatiemiddelen te vervaardigen.

Dennis Steen, directeur van Capital ID: “Er wordt veel geïnvesteerd in merken en in marketingcommunicatie. Nieuwe technologie speelt een belangrijke en vooral ondersteunende rol in de informatievoorziening en ondersteuning van het creëren van uitingen. Tevens kunnen enorme besparingen worden gerealiseerd als gevolg van efficiency.”

Bart Strengers, verantwoordelijk voor Visuele Identiteit van Achmea: “We waren reeds overtuigd van het nut van systemen zoals die van Capital ID. Binnen de Achmea groep zijn verschillende oplossingen actief, maar het ligt voor de hand om zoveel mogelijk één systeem te gebruiken. Het systeem van Capital ID is geschikt om meerdere merken aan te sluiten.”

De overeenkomst behelst de aanschaf van de software en aanvullende diensten van Capital ID inzake de inrichting en uitrol van het systeem.

Over Capital ID
Capital ID richt zich op het automatiseren van marketingcommunicatie. Met de eigen ontwikkelde software genaamd ‘ID manager’ is Capital ID marktleider en internationale speler op het gebied van marketing resource management (MRM) en digital asset management (DAM) en werkt voor bedrijven als Randstad Holding, Starbucks, AkzoNobel, Rabobank, OHRA, Grolsch, KPN, Renault en Rijksoverheid. Capital ID werkt samen met partners in binnenland en buitenland, waaronder onder andere METIA, Charterhouse, NykampNyboer, MRMLOGIQ en smartFOCUS. Capital ID wordt geleid door Dennis Steen en Andréy Prins. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle. Voor meer informatie zie www.capitalid.nl.

Voor redactionele informatie:
Influx PR – Corrie Lalkens – tel: 055 3663034 – e-mail: corrie@influx-pr.com
Of:
Capital ID – Dennis Steen – tel: 06 51420626 – e-mail: d.steen@capitalid.nl

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: