Capital ID verhuist naar groter kantoorpand

Persbericht geplaatst door Influx PR op 20-06-2011
Capital ID verhuist naar groter kantoorpand

Zwolle, 20 juni 2011 -- Vanwege groei van het bedrijf en daardoor ruimtegebrek op de huidige locatie gaat Capital ID verhuizen. Op 24 juni neemt de specialist op het gebied van het automatiseren van marketingcommunicatie zijn intrek in een groter kantoorgebouw. Dit historische pand biedt meteen plaats aan meer personeel en ook voor verdere groei in de toekomst is voldoende ruimte. Het bedrijf blijft gevestigd in Zwolle.

Dennis Steen, commercieel directeur van Capital ID: “Met pijn in ons hart nemen we afscheid van het huidige pand uit 1724, maar vol is nou eenmaal vol. Twee locaties is voor ons helaas geen optie, aangezien wij onderling veel samenwerken. We zijn daarom ook blij dat we na een redelijk lange zoektocht een mooi, ander onderkomen hebben gevonden.”

Andréy Prins, technisch directeur van Capital ID, vult aan: “De markt trekt weer aan; dat kunnen we bij Capital ID goed merken. We zijn daarom naarstig op zoek naar softwareontwikkelaars en implementatiespecialisten ter ondersteuning van onze groei. Ik nodig geïnteresseerden van harte uit te solliciteren via onze website.”

De verhuizing vindt plaats op vrijdagmiddag 24 juni. Het nieuwe adres van Capital ID is: Burgemeester van Royensingel 22, 8011 CT Zwolle.

Over Capital ID
Capital ID richt zich op het automatiseren van marketingcommunicatie. Met de eigen ontwikkelde software genaamd ‘ID manager’ is Capital ID marktleider en internationale speler op het gebied van marketing resource management (MRM) en digital asset management (DAM) en werkt voor marktleiders als Randstad Holding, Starbucks, AkzoNobel, Rabobank, OHRA, Grolsch, KPN, Renault en Rijksoverheid Onder internationale partners vallen onder andere METIA, Charterhouse, NykampNyboer, smartFOCUS. Capital ID wordt geleid door Dennis Steen en Andréy Prins. Het hoofdkantoor is gevestigd in Zwolle. Voor meer informatie zie www.capitalid.com.

__________________________________________________________

Voor redactionele informatie:
Influx PR – Corrie Lalkens – tel: 055 3663034 – e-mail: corrie@influx-pr.com
Of:
Capital ID – Dennis Steen – tel: 06 51420626 – e-mail: d.steen@capitalid.nl

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: