Caro Emerald op Dutch Valley, Rock Werchter bijna uitverkocht & CAS gedupeerde gecompenseerd

Persbericht geplaatst door FestivalLife op 24-06-2011
Caro Emerald op Dutch Valley, Rock Werchter bijna uitverkocht & CAS gedupeerde gecompenseerd

FestivalLife Alle updates over festivals uit Nederland & België op een rij!
Caro Emerald op Dutch Valley, Rock Werchter bijna uitverkocht en tickethouders Concert at Sea gecompenseerd

Dutch Valley (NL)

Volendam Music, Lukassen producties en UDC Events hebben dit jaar de handen ineen geslagen. In de zomer van 2011 presenteren zij een geheel nieuw festivals Dutch Valley. Het festival zal georganiseerd worden op Velsen Vally in Spaarnwoude. Nederland kent een rijke muziekhistorie en Dutch Valley brengt dit talent op één dag op één locatie bij elkaar. Van nederpop tot smartlap, van rock tot megapiraat, van apres ski tot hip hop alles is er tijdens dit festival te vinden.

Eerder maakte de organisatie al bekend dat Kane, VanVelzen, Ilse DeLange,3 J’s, Jan Smit, Racoon en Jacqueline Govaert het hoofdpodium van het festival zullen betreden. Deze week wist de organisatie mede te delen dat ook Caro Emerald zich hierbij gaat voegen. Behalve de Mainstage zal er ook een oplucht rock podium zijn en ongeveer een tiental tenten. Tickets voor dit festival kosten €55.-. Meer informatie vind je terug op http://www.festivallife.com

Dutch Valley
Velsen Valley, Spaarnwoude
13 augustus 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Dutch-Valley

Rock Werchter (BE)

Het bekendste pop- en rockfestival van België is toch wel Rock Werchter. Rock Werchter wordt vanaf 1974 elke zomer georganiseerd in het gelijknamige dorpje Werchter. Het festival is ooit begonnen als tweedaags festival dat zowel in Werchter als in Tornhout werd georganiseerd. Inmiddels is het festival uitgegroeid tot een vierdaags festival op één vaste plek.

Over een week is het weer zover en is het weer tijd voor Rock Werchter. De organisatie meldde enige tijd geleden als dat de dagtickets voor vrijdag en zaterdag al uitverkocht waren, maar ook de dagtickets voor donderdag zijn nu helemaal uitverkocht. Wel zijn er nog wat combitickets en zondagtickets verkrijgbaar. Het festival heeft dit jaar onder andere Anouk, Linkin Park, Black Eyed Peas en Queens of the stone age. Meer informatie over Rock Werchter 2011 vind je terug op http://www.festivallife.com.

Rock Werchter
Werchter, België
30 juni, 1, 2 & 3 juli 2011
Meer informatie: http://www.festivallife.com/Festival/Rock-Werchter

Concert at Sea (NL)

Het weer zat het afgelopen weekend dwars en zorgde ervoor dat een aantal festivals afgelast werden of in aangepaste vorm verder gingen. Ook de festivalorganisatie van Concert at Sea besloot samen met de burgemeester van Schouwen-Duivenland, Gerard Rabelink, om de zaterdag van Concert at Sea in zijn geheel af te gelasten. Inmiddels heeft de organisatie de balans opgemaakt en bekend gemaakt op welke manier zij de gedupeerde gaat compenseren.

Kaarthouders voor Concert at Sea kunnen hun tickets laten omzetten in een tegoedbon voor de editie van 2012 of hun geld terug krijgen. De editie van 2012 zal plaatsvinden op 29 en 30 juni. Kaarthouders die bovendien hun ticket om laten zetten naar 2012 krijgen van de organisatie de cd Recover at Sea cadeau. Deze cd bevat een live registratie van de optredens die vrijdag plaatsvonden.

Dit en nog veel meer over alle muziekfestivals uit Nederland en België vindt je op www.festivallife.com

Noot voor de redactie:

Voor nieuwsberichten, artiesten en festivals kan u contact opnemen met redactie@festivallife.com
Voor alle overige vragen met betrekking tot FestivalLife kan u contact opnemen met info@festivallife.com