Chapman Freeborn opent nieuwe vestigingen in de regio Azië

Persbericht geplaatst door adolC op 14-01-2013

Om aan de toenemendevraag naar haar diensten kunnen voldoen, heeft Chapman Freeborn Private Jet Charter Services aangekondigd haar Dubai en Sharjah kantoren te fuseren en te verplaatsen naar de Dubai Airport Free Zone. Chapman Freeborn is al sedert 13 jaren gevestigd in de Verenigde Arabische Emiraten en haar team van wereldwijde aircraft charter specialisten is in kracht gegroeid. wie een prive vliegtuig huren wilt in de regio van de VAE kan op Dubai Airport terecht.


Eliska Mundell, General Manager van Chapman Freeborn Dubai zei:
"We zijn ervan overtuigd dat de samensmelting van beide kantoren zal leiden tot een meer gestroomlijnde organisatie, welke zoals voorheen de optimale logistieke oplossingen zal bieden voor onze gewaardeerde klanten" Chapman Freeborn is momenteel 21ste in de Sunday Times HSBC Top Track 250 lijst en jaaromzet bedraagt ??ongeveer US $ 800 miljoen. De organisatie telt meer dan 450 medewerkers wereldwijd.


Chapman Freeborn Singapore gaat samenwerkingsverband aan met WingsOverAsia


Toonaangevende vliegtuigen charter specialist Chapman Freeborn is samen met WingsOverAsia een samenwerking aangegaan in Singapore om de hele Aziatische regio te voorzien van hoge kwaliteit vluchtvervoer oplossingen. Gevestigd in Singapore, WingsOverAsia is het eerste Azië luchtvaarts sociaal netwerk platform en tevens de luchtvaart conciërge service voor prive-vliegtuigen eigenaren, piloten en liefhebbers. De unieke samenwerking tussen Chapman Freeborn en WingsOverAsia werd gebasseerd op de gedeelde interesse voor vliegtuigen en luchtvaart. Beide bedrijven willen een platform opzetten voor vliegtuigen liefhebbers welke is gecreeerd voor een informatieve uitwisseling over vliegtuigen en prive-lucht charteren.


Nicolas Chemin, Senior Manager van Chapman Freeborn Singapore zegt:

"Alsin de luchtvaartindustrie, heeft Chapman Freeborn een passie voor vliegtuigen, we zijn zeer vereerd om samen met WingsOverAsia, de gerenommeerde luchtvaart sociale netwerk en conciërge in Azië, kennis uit te wisselen alsmede onze particuliere Air Charter oplossingen aan te bieden aan clubleden van WingsOverAsia. "