CheapConnect.net biedt gratis geografische nummers aan

Persbericht geplaatst door bernardb op 15-02-2013
CheapConnect.net biedt gratis geografische nummers aan

CheapConnect biedt vanaf vandaag gratis geografische nummers aan voor alle nieuwe en bestaande klanten. Tijdens een zogenaamde ‘Happy Hour’ kunnen gebruikers een gratis Nederlands nummer aanvragen inclusief een gratis VoIP account.

CheapConnect, aanbieder van voordelige telefonie over internet, biedt deze Nederlandse nummers gratis aan tijdens specifieke tijdstippen. Deze tijdstippen worden vooraf bekend gemaakt via de website www.cheapconnect.net. Per klant is een gratis nummer beschikbaar, welke voor het eerste jaar gratis wordt aangeboden. Indien de klant na een jaar het nummer niet meer nodig heeft komt deze te vervallen, het is ook mogelijk het nummer hierna te verlengen tegen het reguliere tarief van € 8,95 per jaar.

Nieuwe klanten kunnen met het nummer gratis gebeld worden en bellen tegen de voordelige gesprekstarieven van CheapConnect. CheapConnect biedt een pakket aan geavanceerde functies van een telefooncentrale bij alle VoIP accounts, geschikt voor particuliere en bedrijven.

De ‘Happy Hours’ zijn actief op 15 februari 2013 tussen 18-19u, 16 februari 2013 tussen 18-19u en 17 februari 2013 tussen 18-19u.

Meer informatie is te vinden op http://www.cheapconnect.net/