Clubstep: Nieuw Dubstep feest in Het Podium

Persbericht geplaatst door Stille Evenementen op 22-05-2012
Clubstep: Nieuw Dubstep feest in Het Podium
Populaire muziekstijl vanuit Engeland naar Nederlandovergewaaid

Het immens populaire electronische muziekgenre Dubstep, wat rond 2001 in Engeland is ontstaan, is momenteel door het hele land te vinden op diverse feesten. In Hoogeveen is er tot op heden nog geen Dubsteb evenement georganiseerd, maar daar brengt Het Podium verandering in.

Clubstep
Op zaterdag 26 mei vindt in Het Podium de eerste editie van Clubstep plaats. Dit feest is een mengeling van Dubstep, gecombineerd met onder andere Electro. Er zullen vier optredens plaats vinden van DJ´s, afgewisseld met live acts met onder andere mc´s en zangeressen. De grote zaal wordt omgetoverd tot een heuse club met een spetterende DJ-Booth uitgebreide lichtshow

Bronstibock
Bronstibock werd zomer 2011 genoemd als de act die de crossover maakte tussen dubstep en popmuziek. De single Breathe met zangeres Chagall ging op de radio van vrije keuze naar de playlist, werd 3fm Serious Talent en leverde naast een paar stunts met Rob Stenders een reeks radio en podium optredens op. Het duo werkte onder andere met Aux Raus.

Kids with Guns
Menig westernheld laat zijn belagers dansen door hen te 'trakteren' op een kogelregen. Kids With Guns is niet vuurgevaarlijk, maar schiet wél met scherp. Het Utrechtse electropopduo vuurt een dansbare mix van vuige electro en catchy zanglijnen af op de dansvloer.

Snaak Works
Beter bekend als Jason Koning is deze jonge Meppeler al enige tijd actief bezig met produceren en live optreden. Bij zijn eerste live optreden stond de zaal de hele avond op z´n kop. Imiddels draait hij regelmatig op feesten in de regio. Zijn motto: Snaak Works, KYHARDE DUBSTEP!

DJ MattiMattic
MattiMattic komt uit de regio Steenwijk en heeft zich onderhand al flink bewezen als Dubstep DJ. Hij draait al enige tijd op diverse Dubstep feesten in het noorden, onder andere met zijn eigen DJ team. Op Clubstep zal hij solo komen draaien.

Vanaf 20:30 gaan de deuren open en om 21:00 u start de eerste act. Kaarten kunnen via de website van Het Podium gekocht worden en aan de dagkassa.

Datum: 26-5-2012

Zaal open: 20:30 uur

Aanvang: 21:00 uur

Locatie: Het Podium, Schutstraat 43 Hoogeveen

Entree: € 3,50 voorverkoop / € 5,00 dagkassa

Info en tickets: www.hetpodium.nl

Voor de redactie:

Meer informatie:

Sylvian Stille

Het Podium
Schutstraat 43
7907CA Hoogeveen

T: 0528 275355 / 06 410 98 554
E: sylvian@hetpodium.nl
W: www.hetpodium.nl

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Stille Evenementen: