Connecting people to internet technology

Persbericht geplaatst door La-fashionista op 11-04-2012
Connecting people to internet technology

IP Networks houdt zich al meer dan 15 jaar bezig met internetgerelateerde automatisering. Op het gebied van netwerkoplossingen en werkplekautomatisering kunt u bij ons terecht voor alle denkbare hardware en software. IP Networks werkt uitsluitend met A-merken. Maar ook voor systeembeheer, desktopbeheer en implementatie van internetoplossingen zijn wij van alle markten thuis. Onze medewerkers zijn door opleiding en ervaring op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.
Op het gebied van bewaking en beveiliging kunnen wij alle door u gewenste systemen voor toegangscontrole, beveiliging en camerabewaking over IP bedenken en installeren. Ook het overzetten van traditionele CCTV systemen naar internetbased technologie kunnen wij probleemloos voor u regelen.

Onze snelheid van werken in combinatie met onze kwaliteit en deskundigheid heeft al heel wat bedrijven en instellingen doen besluiten om IP Networks als automatiseringspartner te kiezen. Onze oplossingsgerichte aanpak gekoppeld aan een scherp prijsbeleid kan ook voor u leiden tot spectaculaire configuraties.