Consolid breidt wagenpark uit met 11 nieuwe Fiat 500 auto’s

Persbericht geplaatst door Opmeer PR & Communicatie op 09-06-2011
Consolid breidt wagenpark uit met 11 nieuwe Fiat 500 auto’s

Consolid heeft haar wagenpark uitgebreid met 11 nieuwe auto’s van het type Fiat 500. Deze milieuvriendelijke auto’s worden ingezet voor intercedenten en overige medewerkers die gebruik maken van een bedrijfsauto. Er is gekozen voor de Fiat 500 POP 1,2 met een start/stopsysteem. Op basis van de geringe CO2uitstoot heeft de Fiat 500 een A-label en is vrijgesteld van BPM. Voor de zakelijke rijder is er een bijtelling van slechts 14 %. Reden voor Consolid om de keuze te laten vallen op dit type.

Op maandag 30 mei werden de sleutels van de auto’s overhandigd door Erik Manshanden, Salesmanager Zakelijke Markt Falco Auto, aan de beide directeuren van Consolid Dennis en Arian Mortier. De auto’s worden geleverd door Falco Auto en vallen binnen een leasecontract van Leaseplan. De uitbreiding is noodzakelijk gezien de groei van de activiteiten van Consolid. Zowel in het personenvervoer als goederenvervoer worden er steeds meer mensen ingezet. Maar ook de beveiligingsactiviteiten bij Consolid zitten in de lift. Daarnaast groeit het jongste onderdeel, het railvervoer, gestaag.

Consolid

Consolid is een professioneel georganiseerde personele dienstverlener, werkzaam in heel Nederland. Consolid specialiseert zich vanaf haar start in 1990 in de sectoren personen­vervoer, wegtransport, railvervoer en beveiliging. De gestage groei in deze sectoren heeft Consolid een leidende positie bezorgd, als mede tot een top-25 uitzend­organisatie laten uitgroeien. Consolid is lid van de ABU en in het bezit van het keurmerk SNA.

Falco Auto

Falco Auto maakt deel uit van het beursgenoteerde Stern Groep N.V. en is een van de grote, financieel sterke bedrijven, actief op het gebied van automobiliteit in Nederland. Stern Groep kent twee kernactiviteiten Stern Dealers en Stern Diensten. Falco Auto B.V. vertegenwoordigt al jarenlang binnen Stern de merken van Fiat Auto Groupe. Falco Auto heeft negen vestigingen in Noord Holland. Behalve de producten van Fiat en het onderhoud hiervan is Falco Auto in staat om particulieren en bedrijven een volledig diensten pakket ten aanzien van automobiliteit te bieden.