Consolid krijgt opdracht voor het leveren van 60 Medewerkers Service en Veiligheid

Persbericht geplaatst door Opmeer PR & Communicatie op 26-07-2011
Consolid krijgt opdracht voor het leveren van 60 Medewerkers Service en Veiligheid

Consolid heeft opdracht gekregen van FMN (Federatie Mobiliteitsbedrijven Nederland) voor het leveren van 60 Medewerkers Service en Veiligheid. De inzet van de medewerkers, per 1 september 2011, is een proef voor een jaar en is een van de projecten van de Taskforce Veilig Openbaar Vervoer. Binnen deze taskforce werken overheid, werkgevers en werknemers samen om het gevoel van veiligheid in het OV te optimaliseren. De medewerkers worden ingezet voor toezicht, serviceverlening en ter ondersteuning van de medewerkers van de vervoersbedrijven Arriva, Connexxion, Hermes en Veolia. Zij gaan werken in diverse concessiegebieden in Noord- en Zuid-Holland, Brabant en Almere. De werkzaamheden overschrijden de grenzen van bedrijven, concessies en opdrachtgevers.

Afgelopen vrijdag 22 juli 2011 is het contract ondertekend tussen FMN en Consolid. De opdracht sluit aan bij de dienstverlening die Consolid op dit moment aan opdrachtgevers in het personenvervoer biedt. De uitzendorganisatie is één van de grootste leveranciers van medewerkers in het domein vervoer en veiligheid. De Medewerker Service en Veiligheid is een voortzetting van de functie OV-Steward of Toezichthouder. Op dit moment zijn enkele tientallen Consolidmedewerkers werkzaam in deze functie.

Consolid heeft een offerte ingeleverd die het beste voldoet aan de wensen van FMN. Niet alleen de prijs was bepalend, maar ook de wijze waarop de medewerkers worden ingezet. Daarnaast wordt er een speciale bus ingezet. Deze bus krijgt de uitstraling van het project en wordt ingezet bij speciale acties en voor promotionele doelstellingen.

Direct na de ondertekening van het contract is de werving van start gegaan. Naast de website www.maakdebusveilig.nlworden ook de bestaande wervingskanalen van Consolid ingezet. Door middel van een radiocommercial worden werkzoekenden geattendeerd op de functie. Ook de mobiele app van Consolid wordt voorzien van de vacature.

Alleen voor de pers:
Meer informatie: Cees Splinter, Consolid 06 – 5349 8279