COSA introduceert COSA 6

Persbericht geplaatst door Influx PR op 11-05-2011
COSA introduceert COSA 6

Vianen, 11 mei 2011 -- COSA, specialist op het gebied van Business Process Management, Document- en Recordmanagement, introduceert COSA 6. Deze nieuwe versie van het COSA-systeem biedt meer flexibiliteit, zodat schaalbaarheid en het aanpassen aan constant veranderende (proces)omstandigheden nog makkelijker worden. Verder is de cloud bij de ontwikkeling van COSA 6 een uitgangspunt geweest. Daardoor kunnen gebruikers werken wanneer en waar ze maar willen.

De COSA Business Process Management-suite dekt alle fases van de BPM-lifecycle af. Dit houdt onder andere in: bedrijfsgerelateerde procesmodellering, technische implementatie van processen, simulatie van processcenario's, uitvoering en controle van processen tot en met evaluatie en managementinformatie.
COSA DM, een integraal onderdeel van de BPM Suite, ondersteunt meerdere standaarden waaronder DSP en ZTC voor het zaakgericht werken. Het documentmanagementsysteem maakt het ook mogelijk om alle informatie, die tijdens het doorlopen van een proces beschikbaar komt, te beheren. Tijdens en na afloop van een proces kan deze informatie worden opgeslagen in een statisch archief, tezamen met de procesdocumentatie.

COSA 6 is volledig gebaseerd op Java-technologie (j2EE) en draait op een applicatieserver. Hierdoor is COSA 6 zowel aan cliënt- als aan serverzijde volledig onafhankelijk en is het systeem in te zetten op zeer uiteenlopende platformen. Ook op mobiele apparaten kunnen eenvoudig COSA’s workflow en documentbeheerfaciliteiten aangesproken worden.

Volgens Sybrand Jongejans, CEO bij COSA, biedt de trend van servicevirtualisatie grote mogelijkheden voor kostenvermindering, betere en plaatsonafhankelijke beschikbaarheid en betere performance. “Om vandaag de dag succesvol te zijn, is er één aspect dat hoge prioriteit heeft als het gaat om softwareontwikkeling en -gebruik: veiligheid. Dat is allesbepalend voor het vertrouwen dat klanten in een product hebben. Met de ontwikkeling van COSA 6 hebben we ons daarom gefocust op een hoog veiligheidsniveau, zonder dat dit het gebruik en de gebruikersvriendelijkheid in de weg staat, integendeel.”

COSA BV - Havenweg 24 A - 4131 NM Vianen- Telefoon: 0347 – 324624- info@cosa.nl - www.cosa.nl.

Over COSA
COSA - onderdeel van ACN Infotech - is Europees softwareleverancier en deskundige op het gebied van automatiseringsprojecten, waarbij gerenommeerde producten en diensten voor Business Process Management, Document- en Recordsmanagement worden ingezet. Bovendien biedt COSA ook een compleet eigen Zaaksysteem (www.zaakgerichtwerken.nu).

COSA BPM is een leidende softwaresuite op het gebied van Business Process Management-oplossingen in Europa. De software wordt ondersteund door een groep van veertig hooggekwalificeerde medewerkers in Nederland (Vianen) en Duitsland (Keulen).
Tot de gebruikers van de suite behoren internationale organisaties in de financiële- en verzekeringssector, maar ook overheidsinstanties en industriële bedrijven. In Nederland zijn de COSA-producten sinds 1994 geïmplementeerd bij toonaangevende organisaties, waaronder Nationale Nederlanden, F. van Lanschot Bankiers, Achmea Zilveren Kruis, KPN Telecom, het Ministerie van Defensie en diverse Nederlandse gemeenten.

____________________________________________________________________

Voor redactionele informatie:
Influx PR – Jakob Brons / Corrie Lalkens, Stoomwezenstraat 33, 7331 AE Apeldoorn
Telefoon: 055 - 366 30 34, e-mail: jakob@influx-pr.com/ corrie@influx-pr.com.

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Influx PR: