CPMview breidt haar sales activiteiten uit

Persbericht geplaatst door CPMview Consulting op 07-09-2012
CPMview breidt haar sales activiteiten uit

Gorinchem, 7 September 2012

CPMview heeft haar sales activiteiten verder uitgebreid. Per september is Leon de Ridder in dienst getreden als Sales Manager. De Ridder gaat zich bezig houden met het ondersteunen van bestaande klanten alsmede het verder uitbouwen van het klantenbestand.

Door de succesvolle groei die CPMview momenteel doormaakt, was er een sterke behoefte ontstaan om het sales team uit te breiden, aldus Rutger van den Berg, partner bij CPMview. “Dit biedt onze organisatie de mogelijkheid om de verdere groei ook naar de toekomst toe te realiseren’.

Leon de Ridder is afkomstig van UNIT4, alwaar hij meerdere jaren de rol van Senior Sales bekleedde op het gebied van Business Intelligence & Performance Management.

Over CPMview

CPMview helpt middelgrote en grote organisaties met het implementeren van financiële oplossingen op het gebied van rapportage, consolidatie, scorecarding, budgettering en forecasting. CPMview is gecertificeerd partner van SAP BPC en BOARD.

Als toegewijde Corporate Performance Management specialist, ondersteunt CPMview financiële beslissers bij het creëren van bruikbare, betrouwbare en tijdige informatie voor de besluitvorming.

CPMview is sinds 2008 actief in Nederland en is in de jaren uitgegroeid tot één van de toonaangevende partijen op het gebied van Corporate Performance Management.

Voor meer informatie:

www.cpmview.com

Rutger van den Berg, rvandenberg@cpmview.com