CRT Emotions viert haar eerste lustrum

Persbericht geplaatst door CRTEmotions op 02-07-2012
CRT Emotions viert haar eerste lustrum

Persbericht, voor directe publicatie.

Bergen op Zoom, 2 juli 2012

CRT Emotions viert haar eerste lustrum

Op 1 juli 2007 opende CRT Emotions haar deuren en vierde op 1 juli 2012 haar eerste lustrum.

In 2007 werd CRT Emotions officieel europees importeur van Dream Cream, de seksuele sensatie voor de vrouw.

Dream Cream

Dream Cream is een crème die het orgasme, de gevoeligheid , de vochtigheid en de opwinding van de vrouw op natuurlijke wijze versterkt.

De crème is ontwikkeld door Dr. J. Kaminetsky, naar aanleiding van de komst van Viagra voor de man. Veel vrouwen krijgen tijdens en na de menopauze te maken met klachten op het gebied van ongevoeligheid, verminderde vochtigheid (droge vagina) en verminderd orgasme. Dream Cream versterkt de gevoeligheid, vochtigheid en orgasme op natuurlijke wijze dankzij het lichaamseigen aminozuur L-arginine.

Sinds juli 2007 heeft CRT Emotions flink aan de weg getimmerd. Na de introductie van Dream Cream op de huishoudbeurs 2008, waar het product ook werd verkozen tot beursnoviteit, kreeg het product veel aandacht in de media en sindsdien is Dream Cream verkrijgbaar bij drogisterijen en online-drogisterijen.

PFB Vanish

In mei 2008 werd CRT Emotions officieel importeur van PFB Vanish, het product tegen scheerirritatie, rode scheerbultjes en ingegroeide haartjes.

Ook dit product werd geïntroduceerd tijdens de huishoudbeurs in het jaar 2009 en wederom werd een product van CRT Emotions verkozen tot beursnoviteit. Hier is het bedrijf enorm trots op.

PFB Vanish is inmiddels verkrijgbaar bij ruim 1000 verkooppunten in Nederland, waaronder de betere drogist, schoonheidsalons en kapsalons.

Daarnaast is PFB Vanish inmiddels verkrijgbaar in België, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Noorwegen, Ierland, Roemenie en Spanje. Binnenkort zal het product ook in Egypte verkrijgbaar zijn.

Ondertussen is CRT Emotions ook in onderhandeling met geïnteresseerde partijen in Denemarken, Cyprus en Turkije.

Toekomst van CRT Emotions

Ondanks de tot dusver behaalde successen, leunen eigenaren van Brussel en Vogt niet achterover. Zij houden altijd hun oren en ogen open voor nieuwe producten, maar deze moeten dus wel bij het bedrijf passen. CRT Emotions richt zich op de nichemarkt en wil niet met 13 in een dozijn.

Later dit jaar zal de PFB-lijn verder worden uitgebreid met een nieuw product. Hier zal te zijner tijd meer informatie over volgen.

Meer informatie over de producten is te vinden op www.dreamcream.nl, www.pfbvanish.nl en

www.crt-emotions.nl

=====================================================================

Alleen voor journalisten: Voor meer informatie kunt u zich wenden tot CRT Emotions. info@crt-emotions.nl, Tel.: +31-164 231 109