Cruise Friesland - België

Persbericht geplaatst door Boekingen op 20-12-2013
Cruise Friesland - België

Na het succes van de eerste riviercruise die is vertrokken vanuit de haven van Lemmer, legt ook in 2014 een cruiseschip aan in Lemmer voor een 7-daagse riviercruise. Dit kaar staat het charmante België op het programma. Het schip zet vanuit Lemmer koers naar Rotterdam, gevolgd door de bourgondische en authentieke steden Brussel, Antwerpen en Gent.

Met de afvaart van deze cruise naar België op 31 maart wordt het seizoen voor de riviercruises ingeluid. Het cruiseschip zal aanleggen in Rotterdam, Brussel, Antwerpen en Gent en vervolgens weer terugvaren naar Rotterdam. Optionele excursies om meer van de steden te beleven, zijn bovendien bij te boeken. Op de laatste vaardag legt het schip aan in Rotterdam, waar reizigers de terugreis naar Lemmer met de bus zullen maken.

De zevendaagse riviercruise wordt gevaren met het cruiseschip MS Switzerland II. Dit luxe riviercruiseschip beschikt over 55 cabines en luxe faciliteiten als bar en salon, een restaurant, een bibliotheek, een boetiek met souvenirs en zonnedek. Geïnteresseerden kunnen de reis boeken bij vakantiewebsite Boekingen.nl.

Voor de redactie:

24 oktober 2013 vertrok de eerste riviercruise vanuit Lemmer, een primeur ontstaan uit de samenwerking van reiswebsite Boekingen.nl en riviercruiserederij Select Voyages. Boekingen.nl is gevestigd in Groningen en ontstaan vanuit een goede samenwerking tussen NDC Mediagroep, InternoordTravelgroup (van de Internoord reisbureaus in Groningen en Leeuwarden) en online marketingbureau Mondola.