CT-groep toont laatste ontwikkeling in netwerkbekabling op Construction &Shipping Industry Beurs

Persbericht geplaatst door La-fashionista op 08-05-2012

CT-groep, gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en renovatie van netwerkbekabeling is aanwezig op de Construction & Shipping Industry beurs die van 8 tot en met 10 mei 2012 wordt gehouden in de Evenementenhal Gorinchem. Deze beurs is het platform voor techniek, installatie en constructie in de maritieme sector met ruim 500 exposerende bedrijven. CT-groep toont de laatste ontwikkelingen op het gebied van netwerken die voldoen aan de nieuwste standaard van de Lloyds certificering.

CT-Groep kan bogen op ruime ervaring in aanleg en renovatie van netwerken voor spraak- en datacommunicatie in de maritieme sector. Naast de traditionele UTP-netwerken of de moderne wireless en glasvezel netwerken verzorgt CT-groep ook complete telematica installaties, inclusief computerruimtes, de backbone structuur en de patchkasten.

De exposanten op de Construction & Shipping Industry beurs zijn producenten, importeurs, constructeurs, groothandelaren en toeleveranciers. De bedrijven zijn actief in de maritieme industrie, de installatietechniek en de metaal- en elektroindustrie. De beurs is voor bezoekers geopend van dinsdag 8 mei tot en met donderdag 10 mei, van 13.00 tot 21.00 uur.