Cursus SEO in Apeldoorn

Persbericht geplaatst door Gerbert op 14-09-2016
Voor iedere organisatie is een goede online vindbaarheid van groot belang. Maar hoe is dit te realiseren zonder afhankelijk te zijn van advertentiebudget of deals met vergelijkingssites? Het antwoord hierop gaat internetbureau Diversions geven tijdens de SEO Cursus ‘SEO: motor voor groei’ op dinsdagavond 25 oktober. Diversions zal tijdens deze avond haar kennis en ervaring op het gebied van Search Engine Optimization delen door middel van een interactieve cursus.

Waar gaat de SEO cursus over?

De deelnemers maken kennis met de basis van SEO. Allereerst zal het belang en de werking van Google worden toegelicht. Hierna volgt een passage over het vinden van de juiste zoekwoorden en het verslaan van de concurrentie. Wanneer deze onderwerpen aan bod zijn gekomen volgt een korte pauze. Na de onderbreking zullen de onderwerpen SEO content en linkbuilding volgen. Als afsluiting stelt Diversions handige tools voor die onmisbaar zijn voor SEO Marketing.
Verder wordt besproken waarom SEO de duurzame vorm van marketing wordt genoemd en waarom investeren in SEO een slimme keuze is. Tijdens de SEO cursus zullen deelnemers constant getriggerd worden om actief mee te denken.

Het doel van de SEO cursus

Verwacht niet dat je als deelnemer van de SEO cursus als SEO expert naar buiten loopt. Het doel van de SEO cursus is volgens Diversions om de eerste stappen te zetten op weg naar betere vindbaarheid van een website. De ervaring is dat de cursus mensen nieuwsgierig maakt naar alle kansen die SEO marketing biedt.
Wie een start wil maken met het verbeteren van de vindbaarheid van een website, kan zich direct inschrijven via SEO Apeldoorn. De cursus wordt georganiseerd op dinsdag 25 oktober tussen 19.00 en 21.000 uur. De cursus wordt aangeboden voor 99,-. De trainers nemen contact met u op voor een kort intakegesprek. Zo kunnen tijdens de avond specifieke vragen worden beantwoord.
deel deze pagina: