Cyclingzone komt met gratis wielerapp voor iPhone en Android

Persbericht geplaatst door Opmeer PR & Communicatie op 31-03-2011
Cyclingzone komt met gratis wielerapp voor iPhone en Android

Cyclingzone komt met een gratis app voor iPhone en Android waarop het laatste wielernieuws te vinden is. Het is de eerste onafhankelijke Nederlandstalige wielerapp. De app is uitgevoerd in een Lite-versie en is gratis te downloaden vanuit de App Store en Android Market. Naast de categorie Populair is de app opgedeeld in de categorie├źn Peloton, Veldrijden, Baanwielrennen, Mountainbike en Vrouwenwielrennen.

Het is uniek dat er Nederlandstalige nieuwsberichten op verschijnen over de wielersport in zijn gehele omvang. Het aantal berichten per categorie is beperkt tot maximaal vijf en bevat het meest actuele nieuws. De app is een verlenging van de website www.cyclingzone.nlwaarop niet alleen het nieuws staat maar bijvoorbeeld ook de samenstelling van de wielerploegen, de agenda en de worldranking. Voor de wielerfans in Nederland en Vlaanderen biedt het geheel zeer veel mogelijkheden.

Er wordt door de uitgever van de app, Gemoro Mobile Media uit Tilburg, al hard gewerkt aan een uitgebreide versie. Deze versie zal nog dit jaar verschijnen.