Date-event voor Engelstalige singles

Persbericht geplaatst door Anne op 14-01-2016
Caf?-date Event
UTRECHT – Engelstalige singles van 28 tot en met 40 jaar kunnen op zondagmiddag 24 januari komen daten tijdens het Café-date Event bij Venue Utrecht. Een creatieve en vermakelijke manier van daten. De ‘opdrachten’ geven leuke en prikkelende aanknopingspunten voor een verrassend gesprek.

Organisator Anne de Goede: “Ik bied een luchtige en tegelijkertijd persoonlijke manier om andere singles te leren kennen. Door gebruik te maken van verrassende opdrachten ontstaan interessante gesprekken die verder gaan dan ‘waar kom je vandaan en wat doe je’. Zo leer je elkaar in een korte tijd op een totaal andere manier kennen”.

Het Café-date Event voor Engelstalige singles wordt georganiseerd door Blik & Blooz. Een organisatie met een gevarieerd aanbod aan date-events. Eerder organiseerde Blik & Blooz onder andere een wijnroute en een date-event speciaal voor mannen met baarden en hun vrouwelijke fans.

Start om 16:00 uur. Met vanaf 17:45 uur een gezamenlijke eindborrel.
Locatie: Venue Utrecht, Varkensmarkt 16.
De kosten zijn € 29,50, inclusief een welkomstdrankje.
Meld jij je vóór 18 januari aan, dan betaal je niet € 29,50, maar slechts € 22.50.
Aanmelden kan t/m vrijdag 22 januari via www.blikenblooz.nl/english/

Voor Nederlandstalige singles (30 tot en met 42 jaar) wordt er op dinsdagavond 16 februari een Café-date Event georganiseerd.