Daten in de Boomgaard

Persbericht geplaatst door Anne op 10-08-2015
Daten in de boomgaard
Verrassende ontmoetingen met je voeten in het gras
Een laagdrempelige, ongedwongen en verrassende mix van relaxen in het park, verrassende ontmoetingen en een campingsfeer.
Op 5 september organiseert Blik & Blooz “Daten in de boomgaard”. Voor nieuwsgierige, breed geïnteresseerde en avontuurlijke singles. Geen tafeltjes, maar onder andere speciale date-tenten en picknickkleedjes maken van dit event een bijzondere beleving. Onder iedere appelboom ligt er een kleine opdracht klaar, die je samen laat lachen, jullie aan het denken zet of de fantasie prikkelt. Nooit kwam je zo veel over elkaar te weten in zo’n korte tijd!

Blik & Blooz organiseert date-events vol verrassende ontmoetingen. Om ervoor te zorgen dat het gesprek het alledaagse ontstijgt, maakt zij gebruik van spraakmakende activiteiten. In korte tijd krijg je een goede indruk van de ander én kun jij jezelf zijn.

Wil jij singles ontmoeten met je voeten in het gras? Dat kan op zaterdag 5 september van 15:00 tot 18:00 uur (25 t/m 37 jaar, heteroseksueel) of van 20:00 tot 23:00 uur (33 t/m 45 jaar, heteroseksueel). Locatie: Schijn en Wezen, De Bilt (10 minuten fietsen vanaf de Berenkuil). De kosten zijn € 39,50, inclusief eindborrel en knabbels. Verleid jij iemand van het andere geslacht om ook deel te nemen, dan krijgen jullie beiden € 5,00 korting op jullie inschrijving. Aanmelden kan tot en met 3 september via www.blikenblooz.nl