Daten met je voeten in het gras

Persbericht geplaatst door Anne op 19-05-2016
De Boomgaard
Verrassende ontmoetingen met je voeten in het gras

Singles kunnen elkaar op zaterdag 28 en zondag 29 mei ontmoeten onder de appelbomen. Een laagdrempelige, ongedwongen en verrassende mix van relaxen in het park, bijzondere ontmoetingen en een campingsfeer.

Organisator Anne de Goede: “We kunnen natuurlijk geen appels met peren vergelijken. Maar dat daten in een appelboomgaard veel leuker is dan heen en weer swipen, dat lijkt ons duidelijk. Je ontspant meteen zodra je de boomgaard binnen loopt. Onder iedere appelboom wordt een bijzondere setting gecreëerd die ervoor zorgt dat singles elkaar op een inspirerende manier kunnen ontmoeten. Zo zal de ene ontmoeting plaatsvinden in een Blik & Blooz date-tent en de ander bijvoorbeeld in een hangmat. Luchtig en tegelijkertijd persoonlijk.”

“Daten in de boomgaard” wordt georganiseerd door Blik & Blooz. Een organisatie met een gevarieerd aanbod aan date-events. Eerder organiseerde Blik & Blooz onder andere een wijnroute en een date-event speciaal voor mannen met baarden en hun vrouwelijke fans.

Wil jij singles ontmoeten met je voeten in het gras? Dat kan op zaterdag 28 mei (25 t/m 45 jaar) of op zondag 29 mei (40 t/m 60 jaar). De groep wordt a.d.h.v. de aanmeldingen ingedeeld op basis van leeftijd.

Start om 15:00 uur. Met aansluitend een gezamenlijke eindborrel.
Locatie: Boomgaard “Schijn en Wezen”, De Bilt (10 minuten fietsen vanaf rotonde Berekuil Utrecht)
De kosten zijn € 32,50, inclusief drankjes (fris/wijn/bier) en knabbels
Verleidingsactie: Verleid jij een vriend/vriendin om zich ook aan te melden, dan krijg jij € 7,50 korting
Aanmelden kan t/m donderdag 26 mei via www.blikenblooz.nl