Daten zonder ongemakkelijke momenten

Persbericht geplaatst door Anne op 12-01-2017
Date in het caf
UTRECHT – Voor singles van 28 tot en met 40 jaar wordt op donderdagavond 26 januari in café Stathe een date event met een actief karakter georganiseerd. Door de speelse opzet van het “Café-date Event” wordt het ijs meteen gebroken en maak je op een bijzondere en afwisselende manier kennis met elkaar. Niet samen opzitten, maar lachen, beleven en doen!

Organisator Anne de Goede: “Natuurlijk hoop ik dat er vonkjes overspringen tijdens dit event. Meer nog hoop ik dat je verrast en verwonderd raakt. Door de mensen die je ontmoet, maar misschien ook wel door jezelf. De verschillende ‘mini-activiteiten’ triggeren onderwerpen die je normaal in een eerste ontmoeting niet zo snel bespreekt. Zo doe je in een korte tijd verrassende ontdekkingen over jouw gesprekspartners en kan die klik eerder ontstaan”.

Het Café-date Event wordt georganiseerd door Blik & Blooz. Een organisatie met een gevarieerd aanbod aan kleinschalige, verrassende date events waarbij de ontmoeting centraal staat. De events richten zich op nieuwsgierige, breed geïnteresseerde en avontuurlijke singles. Eerder organiseerde Blik & Blooz onder andere “Beauty & the Beard”, voor mannen met baarden en hun vrouwelijke fans en “Daten in het wild”, waarbij singles vuur leren maken en in een bos slapen.

Start om 20:00 uur. Met vanaf 21:30 uur een gezamenlijke eindborrel.
Locatie: Stathe, Rozenstraat 15, Utrecht.
De kosten zijn € 29,50, inclusief een welkomstdrankje.
Aanmelden kan t/m dinsdag 24 januari via www.blikenblooz.nl/aanmelden