De 1e lokale veilingsite van Nederland

Persbericht geplaatst door NHVeilingsite op 27-12-2012
De 1e lokale veilingsite van Nederland

Noordhollandseveilingsite.nl: VERRASSEND VEELZIJDIG

Verrassende Veilingen en Verrassende Tips voor een origineel dagje weg in eigen land.

Na 5 maanden hard werken is het dan zo ver. Eenmaal, andermaal………ENJOY!!! Het best bewaarde geheim van Nederland – www.noordhollandseveilingsite.nl – is in de lucht, de website voor onlineveilingen van zowel lokale ondernemers uit de regio als landelijke aanbieders.

Een initiatief van CM-Mediaveiling uit Laren, onder de bezielende leiding van Suzanne Meijer-Bonnier. Wij zijn nieuw. Anders. En toch heel herkenbaar. Wij zijn een jonge organisatie die uitblinkt in kwaliteit, waarbij we oog houden voor wat er bij onze bieders en aanbieders leeft. Een verrassende veilingsite waar veel valt te ontdekken. Voor consumenten betekent het een kans op lage tot zeer lage prijzen. En laten we niet vergeten: bieden op een veiling geeft ook nog eens heel veel veilingplezier.

Maar ook voor verrassende TIPS in eigen land kunt u bij ons terecht.
Bijzonder overnachten – Kerstmarkten – Wintersport in Nederland – High Tea – Brunchen – Outlet shoppen – Slapen in het stro – Relaxen in een kuuroord – Logeren op het water – Amsterdam culinair – Dierenpret, Rondvluchten – Scooteren – Avontuurlijk & Sportief – Huifkarrentocht etc. Meer dan 500 tips!!!

Wilt je iets speciaal doen, maar inspiratie kwijt? In de rubriek NIEUWS van onze website vind je de meest verrassende uitstapjes van Nederland in vele categorieën. Ben je op zoek naar een heerlijke Spa? Een sfeervolle Bed & Breakfast of een juist een bijzondere overnachting? Een origineel cadeau? Een culinaire ontdekking? Een verrassende suggestie voor een sportief dagje weg? Dan ben je hier aan het juiste adres! Zelfs voor originele ideeen, die niet altijd gemakkelijke zijn om te bedenken biedt deze rubriek uitkomst. Wij hebben vele leuke tips voor u op een rijtje gezet om het makkelijker te maken!

Noordhollandseveilingsite.nl is een initiatief van Suzanne Meijer-Bonnier van CM-Mediaveiling die na gedegen onderzoek in de markt tot de conclusie kwam dat er nog veel terrein te winnen valt op het gebied van het aanbieden van zowel regionale als landelijke veilingen via internet. De succesformule werkt twee kanten op waardoor er voor iedere partij, BIEDERS en AANBIEDERS een win / win situatie is.

De Noordhollandseveilingsite.nl maakt het verschil: Wij garanderen onze bieders en aanbieders verrassende veilingen en we komen altijd onze afspraken na. Dit valt samen te vatten in twee woorden: kwaliteit en betrouwbaarheid, daar staan we voor.

De selectie die wij maken is gebaseerd op kwaliteit en diversiteit. Voor plaatsing op de site hoeven aanbieders geen kosten te betalen. Een uitgelezen manier dus om omzet en klantenkring te vergroten zonder noemenswaardig risico.

Het bijzondere aan deze veilingwebsite is dat het startbod van de prijzen erg laag ligt, tot 80 procent onder de gangbare prijzen. Met een beetje geluk kun dus je een unieke veilingdeal sluiten. Eenmaal, andermaal… genieten!

Na het uitvoerig testen van onze veilingsite gaan de eerste veilingen aflopen op 1 januari 2013, waarmee we daadwerkelijk actief worden als veilingwebsite.

Even lekker weg uit de sleur van alledag?…Van B&B, hotelovernachtingen, dagje sauna tot culinair genieten en nog veel en veel meer!

Wij heten u van harte welkom op de meest verrassende veilingsite van Nederland.

deel deze pagina: