De beste UGG laarzen voor Winter 2012/2013

Persbericht geplaatst door adolC op 12-12-2012

UGG Australia heeft sinds kort haar wintercollectie voor 2012-2013 kenbaar gemaakt. De collectie bestaat uit verschillende exemplaren, waaronder uggs herenlaarzen met een compleet nieuwe look. Zo hebben de Classic Short Sparkles boots een opvallend glitterachtige, glansrijke uiterlijk. De collectie kent verder een hoge diversiteit, waardoor alle ugg liefhebbers aan hun trekken kunnen komen. De uggs zijn er in bijna alle soorten, vormen en kleuren. Of je nou op zoek bent naar eenvoudige Classic boots of torenhoge ugg laarzen, er is aan vrijwel iedereen gedacht bij de UGG Australia wintercollectie. De nieuwe vrouwelijke uggs collectie varieert in de prijsklasse van €130 tot €600.

Er zullen ongetwijfeld weer Hollywood sterren zijn, die gezien zullen worden met de nieuwste uggs. Zo zijn er in het verleden al talloze filmsterren en modellen gespot met de trendy, warme winterboots. Beroemdheden zoals Kate Moss, Jessica Alba, Rihanna, Oprah en vele anderen dragen in hun vrije tijd de meest comfortabele exemplaren. Dat uggs niet alleen uitsluitend voor vrouwen zijn weggelegd, bewezen de acteurs Leonardo DiCaprio en Ben Affleck die ook zonder schroom de UGG laarzen droegen. In het verleden waren de meest populaire laarzen bij de mannen de Ugg Classic Short boots en de Ugg Classic Tall modellen.

Dit jaar is de mannencollectie echter overschaduwd door uggs laarzen met een lederen uiterlijk. De UGG mode trend duurt al enkele jaren voort en zal nog zonder twijfel nog vele jaren blijven aanhouden. De laarzen zijn nou eenmaal erg comfortabel, warm en zeer toepasselijk voor de koude winter. In de shop treft je verschillende varianten aan, naast de net genoemde glitter en lederen versies. Zo zijn er ook uggs met hoge naaldhakken, felle prints, knopen, veters en talloze andere trendy varianten. De wintercollectie besteedt aandacht aan zowel de vrouwen als mannen, maar ook aan de kinderen is gedacht.

De kids kunnen rekenen op een groot assortiment bestaande uit de meest felle kleuren, waarbij er ook een onderscheid is gemaakt tussen de jongens en meisjes. Het materiaal dat gebruikt wordt om de populaire uggs te maken, bestaat voornamelijk uit een hoge kwaliteit schapenvacht. Ze zijn dan ook altijd superwarm en enorm zacht, waardoor ze lekker comfortabel zijn om te dragen. Ook de nieuwe accesoires zeker de moeite waard om te bekijken. De mutsen, sjaals, handschoenen, tassen en pantoffels zijn er ook in de meest opzienbarende vormen. Kortom, met de gehele nieuwe uggs collectie ben je verzekerd van een stijlvolle look en nodige koubestendigheid.