De 'Buena Vista Social Club' van Angola, de Conjunto Angola 70 op het Afrikafestival 2012 in Hertme

Persbericht geplaatst door SBO op 14-06-2012
De

De legendarische muzikanten van de Conjunto Angola 70 zijn zaterdagavond 7 juli live te zien en te horen op de 24ste editie van het Afrikafestival in Hertme. Deze spectaculaire groep wordt ook wel de 'Buena Vista Social Club' van Angola genoemd en zal het muzikale hoogtepunt vormen van de zaterdag dansavond op ons festival. Dit optreden zal zonder twijfel een overweldigende ervaring worden.

Mis dit fantastische optreden niet!

Wil je het Afrikafestival 2012 in Hertme voordelig bezoeken, ga dan naar ons compleet vernieuwde website of Facebookpagina en bestel dáár uw kaarten. Wist je al dat kinderen tot en met 14 jaar gratis toegang hebben wanneer ze meegaan met een ouder?

Let goed op wanneer u uw kaarten on-line aanschaft. Wij hebben geconstateerd dat er organisaties actief zijn die onze kaarten tegen een veel hogere prijs aanbieden dan de officiële ticketprijzen. Deze organisaties handelen geheel zelfstandig en wij als festival hebben geen enkele relatie met andere verkoopkanalen. Pas dus goed op om teleurstellingen te voorkomen.

Meer weten bezoek dan onze nieuwe website www.afrikafestival.nl