De finalisten van de Miss PLUSSIZE Fashion Verkiezing 2013 zijn bekend!

Persbericht geplaatst door MarlonSebel op 14-11-2012
De finalisten van de Miss PLUSSIZE Fashion Verkiezing 2013 zijn bekend!

De finalisten van de Miss PLUSSIZE Fashion Verkiezing 2013 zijn bekend!

Afgelopen zaterdag, 10 november 2012, heeft de castingdag / halve finale plaatsgevonden voor de komende Miss PLUSSIZE Fashion Verkiezing.

De 28 kandidaten die aanwezig waren hebben een lange dag doorstaan met catwalktraining, een mini fotoshoot en een interview met de juryvoorzitser. Aan het eind van de dag hebben de kandidaten een presentatie gegeven voor de helft van de groep en de juryleden. Daarna ging de jury in beraad en zijn er 12 kandidaten gekozen tot finalist van de Miss PLUSSIZE Fashion Verkiezing 2013.

De finalisten zijn dames tussen de 17 en de 40 jaar. Kledingmaat 42 t/m 52. De dames komen uit Amsterdam (2x), Capelle aan den IJssel, Den Haag, Eindhoven (2x), Haarlem, Moorsele (Belgiƫ), Nieuwegein, Ooltgensplaat, Wijk bij Duurstede en Zevenbergen.

De finale van de Miss PLUSSIZE Fashion Verkiezing is op 7 april 2013 in het Beursgebouw Eindhoven tijdens de Grote Maten Beurs / Zuid Nederlandse Beurs. De verkiezing zal voor de 10ste keer plaatsvinden! Tijdens deze verkiezing laten de dames zien wat er te koop is in grote maten kleding en gaan zij zich presenteren in een prachtige avondjurk. De winnares is een jaar lang het boegbeeld voor de vollere vrouw. Kijk voor overige informatie op www.missplussizefashionverkiezing.nl en op www.grotematenbeurs.nl

Wilt u finalisten interviewen of volgen op hun weg naar de finale dan kunt u contact opnemen met Marlon Sebel, telefoon 06-29070991.

-------------------------------------------------------------------------

Op foto, de finalisten samen met Iris Nieuwenhuis (www.missiris.nl), Miss PLUSSIZE Fashion 2012

Note: Foto mag alleen geplaatst worden met vermelding van de fotograaf -> Studio X-posure/Fotografie Ad van Geffen - www.studioxposure.nl. Voor vragen over de foto kunt u contact opnemen via avgeffen@gmail.com

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van MarlonSebel: