De ImProvia SAKER World Final!

Persbericht geplaatst door Saker Sportscars op 25-10-2011
De ImProvia SAKER World Final!

De ImProvia SAKER World Final

Zondag 30 oktober is het zover. Saker Sportscars & het DNRT organiseren voor het eerst in de 8 jaar dat de Saker Challenge gereden wordt een heuse World Final. Dit is uniek in de Saker geschiedenis! De ImProvia SAKER World Final zal de start zijn van een jaarlijks evenement waar Saker uit binnen- en buitenland strijden om de titel ‘Saker World Champion’.

ImProvia is een snel groeiende, ambitieuze technische ondernemersgroep, de gedeelde ambities en passie hebben ervoor gezorgd dat zij naamgever van het evenement zijn geworden.

Naast de strijd om de ‘World Champion’ titel is de strijd om het Nederlandse kampioenschap nog groot en zal beslist worden in de laatste wedstrijd. De eerste kampioen van de dit jaar gestarte Engelse Saker Challenge is reeds bekend en zal uiteraard ook gaan strijden om de internationale titel.

De ImProvia SAKER World Final heeft tijdens haar debuut een startveld van maar liefst 30 Sakers, en deelnemers uit Nederland, Engeland, België, Oostenrijk en Duitsland. Nu al zeker is dat daar in editie 2012 ook Amerikanen & Zweden aan toegevoegd gaan worden.

Verder zal op de dag de Bio Ethanol Saker worden gepresenteerd door IDRT, een initiatief van Innovam, ROC Midden Nederland, Bas Koeten Racing en Saker Sportscars.

Voor de redactie:

Noot voor redactie: voor meer informatie zie www.sakersportscars.com of mail naar marketing@sakersportscars.com

deel deze pagina:
Meestgebruikte trefwoorden
van Saker Sportscars: