De koningin van Engeland woont in Almere

Persbericht geplaatst door ikwilpubliciteit op 12-11-2012
De koningin van Engeland woont in Almere

ALMERE – De voormalige koningin van Engeland, Joanna van Navarra, woont ‘drie hoog achter’ in een flat in Almere. De echtgenote van Hendrik IV van Engeland is getransformeerd in Henny Stoops, beter bekend als Medium Henny. Ze heeft haar transformatie, inclusief beeldmateriaal als bewijs, vastgelegd in het boek ‘Mijn transformatie naar Joanna’. Van alle boeken die in 2012 zijn verschenen, is dit misschien wel de meest spraakmakende.

Joanna van Navarra leefde van 1370 tot 1437, ze was de echtgenote van Hendrik IV van Engeland. Tijdens de regeerperiode van haar stiefzoon Richard IV van Engeland werd zij beschuldigd van tovenarij waardoor zij in 1419 in de kerkers van Leeds Castle verdween en uiteindelijk stierf.
Joanna is al jaren de spirituele helper van Henny Stoops, beter bekend als Medium Henny. In haar praktijk in Almere geeft Medium Henny al jaren consults met zeer accurate resultaten. Een aantal jaar geleden maakt Joanna duidelijk dat Henny naar haar kasteel in Leeds moest komen om een transformatieproces te ondergaan. Het leidde tot een aantal bezoeken waarbij Henny daadwerkelijk, zichtbaar op film en foto, transformeert.

Geen goedkope stunt
Henny Stoops is geen gestoorde vrouw, ook geen fantast en zeker geen aandachtzoeker. Het verhaal van haar transformatie is dan ook geen goedkope stunt, maar oprecht en wordt ondersteund door bewijsmateriaal, waarvan de foto’s in het boek zijn opgenomen. Het boek beschrijft de transformatie en waarom uitgerekend een heel gewone vrouw uit Almere moet transformeren tot Joanna van Navarra, al zijn er voor Henny ook nog veel vraagtekens.

Transformatie te zien op foto’s
In het boek vertelt Henny Stoops haar levensverhaal en haar opmerkelijke transformatie die overduidelijk te zien is op de foto’s in het boek. Het gezicht van Joanna van Navarra verschijnt daadwerkelijk. De auteur garandeert dat de gepubliceerde foto’s zonder trucage zijn gepubliceerd.

Het verhaal van de transformatie is spraakmakend, omdat het wáár is.

Het boek is te bestellen is voor € 14,95 via de internetsite ww.boekenbestellen.nl/boek/joanna
Het e-book kost € 9,95.

Mijn transformatie naar Joanna – Henny Stoops
ISBN 978-9-0902-7146-0

Voor de redactie:

Henny Stoops is beschikbaar voor interviews of uitleg over haar transformatie.

Zij is telefonisch bereikbaar via 036-5377389 of 06-21915610