De Lente is Begonnen

Persbericht geplaatst door dikkie op 08-03-2015
De Lente is Begonnen

Vandaag is de eerste lente dag geweest. Met temperaturen van ca 18 graden. Het lekkere weer heeft veel voordelen maar de zon kan ook hinderlijk zijn. Denk maar eens aan de laagstaande zon.

Nu zijn er verschillende zonweringen om dit tegen te gaan denk hierbij aan: Screens. Uitvalschermen, Markiezen maar zeker ook aan rolluiken. Rolluiken kunnen de laagstaande zon blokeren.

Een rolluik bestaat uit een aluminium panser wat als een schild voor uw raam en of deur kan zakken, hiermee haalt u de hinderlijke zon weg uit bijvoorbeeld uw gezicht of vanaf uw televisie. Een rolluik heeft meerdere voordelen zoals:

  1. Isoleren tegen kou
  2. geluidsislolatie
  3. Isolerend tegen warmte
  4. Inbraakvertragend
  5. Inkijkwerend
  6. Verduisterend

Al met al genoeg redenen om aan een rolluik te denken. Een rolluik is bijna voor iedere raam of deur geschikt en kan op vele manieren gemonteerd en bediend worden.

Denk hierbij aan bandbediening, elektrisch met wandschakelaar of elektrisch bediend dmv afstandsbediening. Maar met de komende zomer in de aantocht is het bedienen door middel van een zonnesensor of een app op uw telefoon een welkome aanvulling zodat als u thuis komt van een dag hart werken u binnen komt in een koele woning.

Voor de redactie:

Rolluiken zijn te gebruiken als zonwering met zeer veel voordelen

deel deze pagina: